- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Na ja, én se tudok ezzel mit kezdeni
Látok tegyük fel eny N92-t. Mondok rá valamit, mondjuk 2000, holott persze tudom, hogy begér 12-t is. Erre besértődik, hogy ez aprópénz. ergo van elképzelése az árról. de akkor írja meg azt. aztán az is lehet, hogy magammal szúrok ki, ha 10-et mondok rá, mert adta volna 1500-ért is. Nem, ha van egy elképzelés, akkor azt kell megírni. ztán irányár, és lehet alkudozni. Én mindig adok valami elképzelést, és ha olyan, akkor elmegy. ha meg nem, akkor megmarad
Persze alkudni is tudni kell, 15-re tartott 8850-est hoztam már el 3-ért -
LaciGSM
aktív tag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Oké megértelek. de mivel magam sem tudom mit,mennyiért adjak, ezért kértem árajánlatot mindenkitől. írsz nekem egy üzenetet hogy : Hé haver, kéne ez meg ez, adok érte 3K OKÉ? énmeg visszaírok hogy gyere és vidd.... ennyi.
De ha ez így problémás, akkor kérdezd meg bátran hogy mennyit kérek azokért a gtelókért, amik téged érdekelnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest