Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Ott a pont. Még mindig keressük a miértet, valószínűleg hiába. Legutóbb (évekkel ezelőtt) VladimiR kolléga stílusán akadtam ki ennyire, de akkor (átmenetileg) ő húzta a rövidebbet végülis.
Nekem is rengeteg segítő hozzászólásom volt itt, igyekeztem minden kérdezőnek minél hamarabb legjobb tudásom szerint segíteni, legyen az külföldi alkatrészbeszerzés vagy felújítás...ez mind kuka, hiábavaló volt.
Sokkal hasznosabb az apple fanboyok mellveregetése a szakmai topicokban, azzal valóban előrébb van a fórum. Nem találok megfelelő szavakat, szánalmas amit csináltatok.
-
KSparrow
őstag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni.
Vagy hogy miér nem lehetünk szakmai logout topic. "A számítástechnikai világ közösségi szemmel. Higgadtan, kulturáltan, érvekkel."
ez szerintem pont az, ami ez a fórum. nem pedig "helyi topikok, találkozók, táborok, események...", azaz lokál.
A visszamenő büntetés pedig elég rosszul esik. engem speciel elkég brutálisan érintett. És én hiába tudom, amit tudok, csak a 2 és fél évet sajnálom, hogy ennyi időt töltöttem itt, ezek szerint hiába... se az időm, se a tudásom nem étékelik, még ennyivel se.Most valahogy minden összeáll ellenem... Itt is ezt kapom, 2 bizniszem, amire számítottam meghiúsult...
Lehet nem most kéne Laptopot venni, még a hazaúton ellopják..
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Futás, futópályák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Milyen routert?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dali Oberon vocal
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Asus Zenbook 13 laptop
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest