Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Azt mondtad nincs pénzed, szerintem ne várd el, hogy én keresselek folyton, hogy na most van-e már? Szerintem most ez elég off, csak eszembe jutott tegnap, hogy nekem is volt 3660 eladó. Szóval senki nem hibás, nem ígértem meg hogy megtartom neked, te sem, hogy megveszed, így eladtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 pro white
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- META Quest 3 512Gb + BOBOVR C3 + BOBOVR S3 Pro
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Xbox one X konzol 1Tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt mondtad nincs pénzed, szerintem ne várd el, hogy én keresselek folyton, hogy na most van-e már? Szerintem most ez elég off, csak eszembe jutott tegnap, hogy nekem is volt 3660 eladó. Szóval senki nem hibás, nem ígértem meg hogy megtartom neked, te sem, hogy megveszed, így eladtam.