Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

üdv!
    Tudnátok egy kis áttekintést irni, hogy hogyan megy a valóságban a számla kezelése és hol érdemes a tözsde papirokkal kerskedni ahol a legkisebb a plusz költség a vétel eladás és a kivételhez?Mely az ajánlott helyek a számlanyitáshoz?
    Ha egyénileg nyitott számlát akkor arról hogyan és mikor kell bevallanom az adót ? melyek az adóköteles tételek hgyan kell kiszámolni vagy az a cég akinél nyitom a számlát az autómatikusan kiküldi az adott idöszakra vonatkozó összegeket?

mi történik ha negativba megy a számla vagy csak 1-2 tétel a protfolióbol, megszüntethetem akkor is vagy akkor visszakell fiizetni a különbözetet 0-ra-,

magáról a tözsdézésről olvastam pár helyen már, és csináltam is egy próba portfoliot offline a kiszemelt papirokbol , eddig a fél év alatt egész jó hozamot hozott volna ha élesbe tudtam volna használni, de mindenről lehet olvasgatni ,de gyakorlati tapasztalatokról és a számla kezelésről alig találtam valamit és az adózásról

mindenhol már csak arról van szó, hogy a részvény árfolyamokat hogyan kell figyelnii és mire érdemes vigyázni.

Új hozzászólás Aktív témák