- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
csak a pontosság kedvéért a Mig 21 nek nem kék hanem narancsvörös irdalt a fáklyája.
A Mig 29 nek van kékesfehér fáklyája de ez csak sötétben látszik, voltszerencsém látni párszor ezt is azt is.
A repnap volt amilyen volt, nekem kicsit csalódás volt, elég kevés vadász repült és a két F16 csinált csak hosszú programot. A Törökök és az Olaszok nagyon tudnak, a Topi meg a Bagira kicsit rövidre fogták. Amikor én katona voltam akkor még itt voltak az orosz hajózók akik tanították a Topiékat, na azok tudtak vadul repülni, egyszer az eggyik háton bejött a 1/A 9méter magas kandeláberei közé és ott fordította hasra gépet aztán gyertyába fel max forszival. Repült ott minden ami belesett a csóvába. Egyszer egy téli repülésen engem is elfujtak kb 10~15 métert repültem 2~3 5méteres lépés után, pedig vagy 30 méterre áltam a gép mögött mikor elkapott a szele. Persze ott szokás volt, hogy amikor kifordultak a gépek az áló helyről akkor a sok hülye sorkatona kiált mögéjük szét tett karokkal és várta a meleget (persze biztos távolságról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fűnyíró topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest