- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoval van egy Azona házam, és van elől lennt egy 8cm-es ventinek egy hely, és van hátúl a táp alatt egy 8cm-es ventinek hely. Ugy tudom, hogy elől fújnia kell be a levegőt, hátúl meg szívni ki.
A gond most kezdődik, ha felszerelem a 2 rendszerventit, akkor nagyon hangos lesz mind a kettő, mert a rácsokon szívni-fújnia kell a levegőt, és ennek borzalmas hangja van. Elől még meg tudom oldani a helyzetet, mert az 5.25 helyre beszerelek egy 3 ventis szerkentyüt, és az tolja be csendesen a levegőt, de hátúl? Nem lehet valahogyan szétvágni a házat? Mivel? Ugyanis a rendszerhűtő elött apró lyukak vannak amin fújja ki a levegőt, de ugy sívit, hogy ember nem marad meg mellette. Akkor még pár kérdés:
1. milyen rendszerhütő halk? Nekem most spire-ből van kettő, de azok hangosak. max. 21dB-es kell.
2. előre a 5.25 helyére a 3 ventis cuccból melyik a leghalkabb, és hol kapok.
Köszi mindenkinek aki segít, és aki elolvasta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest