Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
neil_mullen #566 üzenetére
Csinálj már róla egy képet hogy melyikről is van szó.
Megjegyzem nekem Firefox böngészöm van és most sincs reklám annyi hogy úgymond kockánként a bal oldalon van egy rész ami üres de ezt korábban is írtam ott reklám lenne de az nem jeleníti meg de az oldal szerkezete miatt csk úgy oldaható meg ha ott üresen hagyja.
A saját szabályoknál létrehoztam egy ilyet még korábban az blokkolja a két rész közöttit:
ez a saját szabályoknál vande ezt korábban is mutattam ezt az elemválasztó funkcióval tiltottam le .
-
Cs1csó
titán
válasz
neil_mullen #564 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Matthewus #560 üzenetére
Nem tudod hogy lehetne ezt eltüntetni:
Elvileg automatikusan eltünteti de gyakran az oldal betöltése után amikor legörgetem ugrik egyet az oldal visszapörgetek és ez ott van ha elemválasztó módban eltüntetem akkor okés de akkor meg a címlapon lévő cikkek nem töltődnek be:
Így néz ki a címlapon lévő RAZER billentyűzetes cikk utána. Válaszod előre is köszönöm.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #561 üzenetére
A követés elleni védelem zavaró dolgaira én is rájöttem pl. NSO-n vagy bárhol Facebook vagy egyéb beágyazott videók nem tudnak megjelenni.
Köszi az nfo-t meglesem.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Matthewus #560 üzenetére
A gahu.hit.gemius.pl-t kellett engedélyezni (zöldre állítani).
Nem találtam a ublock logját, így csak a lokális szabályoknál állítottam zöldre ezt (és ez aztán megjelent a saját szabályok fül átmeneti szabályok részén).
Plusz adalék: A ff követés elleni védelme is blokkolja (először ki kellett kapcsolnom). Leizzadtam, mire rájöttem, hogy kell hozzáadni a kivételekhez. -
Matthewus
őstag
Az addig rendben, hogy engedélyezed az összes 3rd party script futását az adott oldalon, ha az megoldja a problémát, akkor közelebb vagyunk a megoldáshoz:
- visszarakod pirosra
- majd megnézed, hogy mely domain-eknél tiltott le valamit, ez a sorok elején látható piros vagy sárga színekből derül ki
- egyesével zöldre állítod azokat vagy ha már tapasztaltabb vagy, akkor felismered azokat a domain-eket, amik általában a problémákat okozzák.
- ha megvan a problémát okozó domain, akkor leveszed róla a zöld beállítást
- megnyitod a loggert és rákeresel a domainre és ott kilistázza az arra vonatkozó blokkolásokat
- csinálsz egy kivételt arra, ami valóban a problémát okozza.Nem gyors megoldás, viszont jobb csak azt engedélyezni, amit nagyon muszáj.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #555 üzenetére
Annyit kell csinálni, hogy a "3rd-party scriptek" -nél a dinamikus szabályok - jobb oldali oszlop - legyen ZÖLD azaz engedélyezett. és már menni fog még úgy is - ahogy látom nálam is - hogy a 3rd-party frame-ek GLOBÁLIS blokkolása - bal oldali oszlop - továbbra is aktív. Nálam mindkettő globális blokkolva van ez a UBO közepes módja.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #553 üzenetére
Tudnál egy linket küldeni egy konkrét tartalomról amit nem tudsz lejátszani, meglesném. Amúgy lehet csak a kikapcsolás segít, néha van ilyen sajnos.
-
ArthurShelby
addikt
Azt vettem észre, hogy a böngészőben (ff, chrome), nem tudok blokkolóval (ublock, nano defender, nano adblocker) műsort visszahallgatni a mediaklikk-en, egyszerűen nem indul el a lejátszás (blokkoló nélkül meg elindul). Pl
Van erre esetleg valamilyen megoldás a blokkoló kikapcsolásán kívül? -
Semplar
őstag
válasz
ArthurShelby #549 üzenetére
Van olyan, hogy kijelöléssel sehogy sem akar eltűnni egy egy reklám, vagy eltűnik a hasznos tartalom is vele stb... Ilyenkor "beizzítom a NAGYPAPÁT" és a csúszkával profin kikozmetikázom ami nem kell. Ezután csak át kell másolni az elmentett szűrőket UBO -be és kész.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #547 üzenetére
Ott is meg lehet csinálni, itt a PH-n volt az, hogy a jobb oldalon a PREMIUM tagásgra felhívó részt nem tüntette el automatikusan az UBO, de ha rákattintottam a kijelölő eszközzel és az első megoldást elmentettem akkor csak azon az oldalon mentette el tehát a következőn megint blokkolni kellett de végül rájöttem a jobb alsó sarokban megjelenő felsoroláson érdemes végigmenni és kipróbálni mert egy adott elemhez több blokkolás is tartozik pl. anno ahhoz a reklámhoz egy olyan sor vált be amiben "src" jelölés van, most már automatikusan blokkolja, gondolom beépítették.
Ha legközelebb ilyen esetbe botlasz akkor manuálisan próbálgasd végig ezeket és valamelyik jó lesz.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #545 üzenetére
Az lehetséges, nekem a nagyított default nCore-van. Bár ezeket amiket most bemásolsz lehet manuálisan is létre lehet hozni a kijelölős módszerrel.
-
Semplar
őstag
válasz
ArthurShelby #541 üzenetére
Saját szűrőkhöz másold be:
ncore.cc##.banner
ncore.cc#@#.text-ad-links
ncore.cc###main > DIV.infocsik:first-child
ncore.cc##DIV[class="hr_stuff"]
ncore.cc##warning.png -
Cs1csó
titán
válasz
Nálam nincs reklám. Két lehetőség:
- az UBO beállításainál a vezérlőpult - külső szűrőknél katt a GYORSÍTÓTÁR ÜRÍTÉSÉRE majd katt a FRISSÍTÉS MOST-ra.
Ezután indítsd újra a böngészőt - esetleg a CCleaner-t is lefuttathatod - és már jónak kell lennie, ha ez sem segít akkor töröld az UBO-t - böngésző restart CCleaner futtatás - majd telepítsd újra, ha vannak elmentve saját és külső szűrök akkor azokat exportáld fájlba vagy felhőbe. és újratelepítés után importáld és ugyanott folytathatod mint előtte.Engem zavart a folyamatos piros csík azt is eltüntettem és alul az ajánlót is ezt is az UBO kijelölő eszközével.
A piros csíkot és alul az ajánlót úgy tudod eltüntetni ha böngészőben jobb klikkes menübe rákattintasz az UBO ELEM BLOKKOLÁSA opcióra és kijelölöd majd jobb oldalt alul elmented a változtatásokat.
-
DIEGO15
őstag
válasz
Prémium tagsággal
-
ArthurShelby
addikt
Ncore-on hogy tudom blokkolni a reklámokat?
Hiába van fönt a ublock, nem blokkolja. -
Fandango
veterán
válasz
ArthurShelby #538 üzenetére
Elég hosszú leírás van az addon oldalán, hogy mit csinál.
Én feltelepítettem kíváncsiságból, oldal betöltés lassulást nem tapasztaltam, egyelőre mást nem tudok róla mondani.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #538 üzenetére
Azt nem tudom de az Ublock Origin-nel közepes módban jobban jársz: a 3rd-party scriptek
3rd-party frame-ek GLOBÁLIS blokkolása - adott oldalon ha szükséges feloldani majd menteni és akkor legközelebb azzal az oldallal nem lesz gond. -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Ezzel a kiegészítővel van tapasztalat? Konkrétan mit csinál? -
Cs1csó
titán
válasz
csaba1203 #536 üzenetére
A droidos reklámblokkoláshoz nem értek de pár dolgot végigpróbálhatsz:
- újratelepíted a kiegészítőt
- telepítesz hozzá valami plusz szűrőt ha lehet - PC-re lehet plusz szűrőket betenni ha itt megoldható akkor keress olyan aminek a nevében benne van az, hogy "youtube"
- telepítesz helyette egy másik kiegészítőt itt van aki használ tudnak tanácsot adni -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Adguard-ot használok Pc-n és Androidon is.A problémám az,hogy Youtube elkezdte dobálni a hirdetéseket Droidos verzión.Előtte semmi gond nem volt.Milyen szűrőt használjak,hogy eltűnjenek ezek?
Vagy esetleg más megoldás? -
DIEGO15
őstag
Felettébb érdekes, nálam két gépen is ez a helyzet, viszont akkor valamelyik szűrő lesz a ludas.
Köszönöm a válaszokat.
-
DIEGO15
őstag
Találkozott már olyannal valaki, hogy UBlock origin + Firefox alatt a gmail.com nagyon lassan megy?
-
Arama
újonc
Sziasztok!
A firefox böngészőn telepítve van az adblock . Nem tudja valaki, hogy hogy tudom resetelni a blokkolt hirdetések számlálóját anélkül, hogy eltávolítanám a bővitményt
Köszönöm a segítséget. -
-
riki
senior tag
Megjelent :Malwarebytes Browser Extension[link]
-
Semplar
őstag
válasz
Matthewus #521 üzenetére
Attól még sokan mások használják együtt.
Butaság, hogy együtt nem ajánlott, maximum kezdőknek nem. -
Semplar
őstag
Sosem viccelek.
Tudni kell egymáshoz beállítani őket.
Egyébként pont a fejlesztői fórumon ajánlották.
Tampermonkey az AdGuard Popup Blocker miatt kell, ugye nem keverendő össze az AdGuard reklámblokkolóval.
Az UBO egymagában még Hard módban sem tud annyit, mint az uMatrix. Nekem pl használhatatlanná tett úgy pár oldalt, még uMatrix -al nem. -
Cs1csó
titán
Remélem csak viccelsz. Ez mind a túl sok és fölösleges cucc.
Az Adguard amúgy is egy vicc az ingyenest lenyomja az UBO a fizetős meg nem ingyen van. (jah és valamit ki kell kapcsolni különben öli a PING-et.)
Tampermonkey ?? Minek???
Umatrix-al nagyon macerás a netezés a beállítása az UBO medium módbban - 3rd-party scriptek
3rd-party frame-ek globális blokkolása - is teljesen jó és könnyen kezelhető. -
Matthewus
őstag
Üdv! Blokada-hoz milyen szűrőlistákat használtok/javasoltok?
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Chrome adblock plus pár napja engedélyezi a youtube előtti reklámokat. Ez mitől van?
Évekig k*rva jól megvoltam nélkülük ezután sem hiányoznának. -
Cs1csó
titán
válasz
tpeter77 #505 üzenetére
Szerintem mivel a Fanboy's cookiemonster már alapban az UBO része csak INAKTÍV formában ezért fölösleges mást letölteni elég AKTIVÁLNI. Aztán használd, teszteld és ha nem érzel problémát - én nem találkoztam semmi negatívummal - akkor maradhat egyel kevesebb és egyel kevesebb szűrő amit máshonnan kell beletenni.
-
Semplar
őstag
Találtam egy jó leírást uMatrix -ról, mostmár tökéletesen működik együtt nálam az uBlock Origin -el mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest