Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
Sok tesztet elolvastam a telefon vétele előtt. Az egyik kiszemelt áldozat a MI Max 3 volt de a pletykák szerint hamarosan jön a MI Max 4 . A másik a Samsung A50 bementem az üzletbe megnyomogattam de mondtam magamnak jövő januárban úgy is hosszabítok szerződést és addig talán kiforrja magát és valamennyire lejjebb megy az ára.Soha nem volt még Xiaomi telóm.Két nap használat után nekem semmi bajom vele, persze az IPS-t meg kellett szoknom az amoled után. Remélem egy hónap használat után is így marad a véleményem. Majd elválik.

Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs