Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én is ezt csinálom, időnként lementem. Viszont mivel nem vagyok hajlandó két telefont hordani, hanem kétkártyás készüléket használok, rengeteg munkahelyi, dokumentáció célú fotót készítek. Ha őszinte akarok lenni, a privát fotók + zenék szerintem elférnének egy 128 GByte-os telefonban. Kivéve ha koncertre megyek, mert ott néha videózok egy sort.
Ami viszont nem szimpi: volt főnököm távolkeleti útján készített pár számára értékes, megismételhetetlen képet, de azóta márkán belül váltott telefont. A képeket nem mentette le, bízott abban, hogy a felhőben úgyis megvan. Meg is van, csak nem az eredeti felbontással. És ebből akart posztert a falra.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest