Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez jogos, Void erre nem biztos, hogy alkalmas, CryEngine-nek meg vannak egyéb gondjai ez tény. (Mondjuk tegyük hozzá, hogy amúgy a Redfall open world két pályarésze szerintem annyira nem is nagy)
Talán valahol itt kellett volna akkor elgondolkozniuk azon, hogy nem kötelező open world játékot csinálniuk akkor főleg az előző játékaikat látva. A lényeg, hogy nagyon nem ezt a végeredményt kellett volna kapnunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én próbáltam kérdezni a fejlesztőket, hogy miért nem hozták át Dishonoerdekből a kivégzést, de még csak válaszra sem méltattak.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt amúgy nem is értem, de ez legyen a legkisebb gondja a játéknak.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nope. Simán csak ütni lehet és halnak katonák...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mi áll az egész hátterében, én ugye nem láttam azt a két órás bemutatót, de simán el tudom képzelni amit Bad Pritt ír, hogy egy tényleg szénné polírozott demót láthattak. Szerintem ugyanis, ahogy egyre közeledtünk a megjelenéshez, úgy látszódott a kiadott videókon, hogy ezzel nincs minden rendben...
___
Egyébként utólag kapcsolva egy nagy negatívumot még hozzátennék a játékhoz. Konkrétan nincs kivégzés animáció amikor hátulról végzünk valakivel, ami egy Dishonored után oltári nagy blama...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest