Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Albigator

őstag

válasz xFreex #18448 üzenetére

No értem, akkor még egy "trükk" amit eddig nem tudtam a játékban (mivel nem replayeztem idáig), köszi. :R

Nyilván elsőre, történet alapon törekszik az ember az aranyra de vannak kivételes esetek (lesz ilyen később is bőven, már tudom) amikor egyszerűen nem lehet vagy nem ésszerű akkor így megcsinálni. ;]

• Albigator

őstag

válasz xFreex #18446 üzenetére

Akkor ha jól értem meg lehet csinálni "2 részletben" a dolgot.

Tehát először a cél a fegyver megszerzése (bronz/ ezüst medál) majd manuális mentés.
    Aztán visszajátszás és ha meg lett a Gold medál és utána viszarakott a korábbi állapotra, ekkor nem szabad újból betölteni a korábbi manuális mentést, hanem menteni egy újat és azt már be lehet tölteni. Ezzel megmarad mégis a speckó fegyver de a Gold medál lép érvénybe?

Mert én Chapter 2-ben eddig mindig "valós időben" törekedtem a küldetések teljesítésére, ahogy nekem tetszett ÉS a Gold medálra, csak azután mentettem mindig ha sikerült a 2 részlet egyszerre.

Viszont ha jól értem ezt a mechanikát és vannak olyan küldik amit pl időlimitre kell teljesíteni és ezért nincs pl idő lootolni /szétnézni / egy lovat behúzni, ezért NEM érdemes elsőre az aranyra törekedni hanem szépen komótosan lootolgatni, szétnézni, hiába lesz csak bornz / ezüst, mert utólag mission replayből úgyis meg lehet oldani aranyra a küldetést és ezzel talán végeredményben több zsákmány, jutalom lehetséges? :F

• Albigator

őstag

Hali!

Főleg rutinos végigjátszókhoz lenne kérdésem. Akik gold medalra is megcsináltak a küldiket.

Kis felvezető:
    Anno kb 5éve már játszottam a játékkal de az elején abba maradt bizonyos okból…

Most nem régiben kezdtem újra az elejétől, de csak lazán. Így még nem érdekeltek a medálok sem.
    Chapter 1 vége is lett vegyesen ezüst / bronz medálokkal végezve.

Aztán egyre jobban megtetszett a játék Chapter 2-ben már direkt Gold Medálra csináltam az összes küldetést és csak azután mentettem, manuálisan mindig (auto save off). Legendás Kelet Táskája is meg van pl, 40% környékénél járok. És most jön az a küldetés ahol utána mehetnék Chapter 3-ba.
    De mivel picit hiányérzetem volt, neten nézelődtem és annyi mindent nem csináltam, vagy másként csináltam volna amire csak utólag jöttem rá (pl elhalasztott különleges paci, miket kellett volna felszedjek stb) hogy megint lett kedvem a legelejétől újból kezdeni, nyilván Chapter 1-ben is a küldiket aranyra csinálnám egyből.
    Viszont már nyilván Chapter 1-ben is van egy olyan dolog amit jó lenne elérni (Old friends: MICA revolverét trükkösen megszerezni) de emelett nem tudom Gold medálra is megcsinálni a küldit.

Szóval a kérdésem, ha megcsinálom trükkösen de csak ezüst / bronz medálra hogy elérjem a célomat azután utólag visszajátszva a küldetést elérem a Gold medált, majd visszatöltve a manuális mentésemet amiben a trükkös dolgot elértem, hogy marad meg a Gold medál? Hogy lehet ezt a 2öt összemosni?

Új hozzászólás Aktív témák