- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyar48
csendes tag
válasz
üzenetére
Szerintem pont fordítva van mert az online a jövő a single része szép és jó volt nagyon élveztem de amint kijött az online része inkább átnyergeltem, azt fejlesztettem ,mert nehéz fejlődni benne és kell a dollár a jövőben) A single része arra volt jó hogy megtanította az alapokat és hogy mit hogyan merre. Tény és való hogy a story mód nagyon kafa és a multi része még üres ,de ugyanúgy lehet vadászni horgászni , mászkálni , pénzt keresni küldetéseket csinálni ,s én inkább a jövőre gyúrok. A kettőre együtt nincs időm. 32 szinten vagyok 2100 dollárral ami itt nem sok, de akkor is....ja s megvan az 1000 megnyúzott állat

-
Major Lion
senior tag
válasz
üzenetére
Rosszul emlékszel, vagy rosszul írták. A Legendary cuccokat Trapper-nek kell eladni, meg minden perfect bőrt és abból varr ruhákat amiket meg tudsz venni. Szóval nem úgy van ha nem fejest csinálsz belőle akkor el tudod neki adni, mert mindenképp el kell neki adnod, ahhoz hogy csináljon belőle bármit is

-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
a tábor alatt ha jobbra mész ki ott egy leégett település
a seriff hivatalban a pult alatt van egy kék láda
abban van egy aranyrúd
máskor inkább csináld újra a küldetést, 300as bounty nagyon sok (mire kaptad? Micah kiszabadítása? mert akkor az lehet fix)
nekem a vonatrablásra először adott 230-at majd másodszorra csak 50-et -
Neoteric
addikt
válasz
üzenetére
A körrel jelölt területen van egy treasure huntos faszi, $10-ért ad egy kincses térképet, ami
. A végén a nyereményelvezet egy másodikhoz, ami pedig egy harmadik térképhez 2 arany rúd lesz 2x$500 értékben, amit a fencen tudsz eladni. Illetve Valentinetól nem messze van egy leégett falu,
ott a sheriff iroda maradványában van egy széf, abban is van egy aranyrúd, amit szintén el tudsz passzolni fencen $500-ért. -
pulffy
őstag
válasz
üzenetére
Előzmény sztori, de itt egy gyorstalpaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest