- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ezzel egyetértek. Én is mostanság találtam vissza jobban a PH fórumra, mert a közösségi média felületeken émelyítő szinten kezd lenni a szemét és buborékfújás; egyre nehezebb értelmes társalgásokba bonyolódni. (Persze a hígulás itt is jelen van. Ilyen szempontból nem tett jót hogy közmű lett az internet.)
Meg az is lehet már én is kezdek öregedni és egyre kevésbé érzem hogy megszólítanának az aktuális trendek. Pedig igyekszem képben maradni, de azért azt is észrevettem hogy fogytán a türelmem ehhez
-
icon
senior tag
Tudni kell hozzá, hogy amikor jött a hír, hogy reaktiválódik a csatorna, feliratkoztam, aztán láttam Wombath meg Malák videóit, mondtam is, hogy rendben van, az irány jó.
(Utóbbinál nekem bejöttek a néha bevágott elszólások, nagyon ültek azok a poénok)
Az "új sráccal" kapcsolatban is lehetett lentebb olvasni tőlem, hogy "mindenki kezdi valahol valahogy"-módon állok hozzá, gépátépítésemre szerettem volna ráhangolódni a PH!-nál tapasztalt masszív szakmaisággal, "jajdejó, új videó", és még az intro is jó lett, aztán jött a két említett jelenet...Engem személy szerint javító szándék vezérelt a fórumbejegyzéseimmel, hiszen hálás vagyok mindenkinek itt, aki megtanított fontos dolgokra - pl. legutóbbi eladóm az AIO-hűtésekkel kapcsolatban pár napja.
-
-
Alusky
senior tag
Nem. Csak ő az aki a PH arca lett, őt látjuk mindenhol a fórumon, ő tevékenykedik a fórum nagyobb részén, jobban részt vesz (régebben főleg) a topikokban a tagokkal beszélgetve, egy olyan karakter aki valamivel feljebb van a többi házigazdánál és érdekelheti az embereket egy tesztvideó keretein belül ahol bemutat valamit, de nem csak ő akárki más is a PH-n belül. A PH stáb. 20 év után ez már nem egy fórum, már családiasabb. Bár megértem az anonimitást is, mert sok a hülye aki támadófelületnek használná.
-
Egon
nagyúr
-
most itt az eszmecsere közben végiggondoltam az életem és 22+ után elszégyelltem magam, hogy még SOHA egy fillérrel se támogattalak benneteket.... vettem egy csillagot
ebből két dolog következik:
- legyen bugmentes a MINDEN IS!
- legyenek tökéletesek a videok + minden amit bambano kért!... kapcsolódva az első hozzászólásomban megfogalmazott idealista vonalra
sőt, ugye csillaggal már követelőzhetek is, nem csak kérhetek??!!
-
nekem sincs (itt) csillagom (de sosem használtam reklámblokkolót, sehol)
viszont valamiből élnetek kell, ez nyilván mindenkinek világos.
el tudom képzelni azt az idealistát, aki szerint élére hajtogatott, hiperprecíz, dzsilliómillióból készült prő videokat kell készítenetek és ő erre ad/áldoz is pénzt/támogatást..... ez így teljesen kerek
DE! ismerve a magyarok adakozási kedvét, szerintem az LTT-s megoldás a járhatóbb: nagy nézettség, széles körnek befoghadható tartalomért... (tudom hogy ez se robbant bankot, de feltehetően többet hoz, mint a "csillagosok")
ezzel szemben elvárni, hogy szóljatok 2000 főnyi hácé ájtísnak és éljetek is meg belőle (ÉS CSAKIS EBBŐL), na az (NEM) kicsit röhejes
-
bambano
titán
Én most éppen keresek pc házat. Ez nem tesz engem célközönséggé? Vagyis hát nem házat keresek, hanem komplett új desktopot. Csak nehéz, mert mindenféle események előfordulnak, topik elfoglalástól kezdve stb.
Oké, ha nektek a húsz alatti facebook zombi generáció a célközönség, akkor tényleg nem vagyok az.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az elmúlt években többször is nekifutottunk a "PH-s Youtube-nak", de egyszer sem jutottunk túl messzire. Két...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest