- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert picit elakadtam...Újratelepítettem a laptopom (Alaplap drivere-ek és minden más elméletileg felrakva), de halkabb lett a hangszóró, illetve eltűnt a Realtek HD Audio szoftver is.
Ezért feltettem rá egy szoftvert drive-rel (google-ön találtam(, normál hang lett, viszont meghülyült a némító gomb: folyamatosan világított és azt át volt húzva a hang ikonja függetlenül attól, hogy épp valóban hangosan szól-e vagy sem.
így hát uninstalláltam a progit, és feltettem driver-t, amit találtam, a HP Convertible x360 11-ab0xx-hoz tartozó drivert: https://support.hp.com/hk-en/document/c06622884Most úgy néz ki, hogy jó a hang, viszont 2 dolog nem ok:
1. nem világít a halkító gombom a billentyűzeten,
2. nincs meg maga a szoftver.Laptop adatai: Hp envy m6-w103dx x 360 M1V66UA (Bang & Olufsen)
Audio adatok:
Kérdésem/kérésem az, vajon jó driver-t találtam? Mivel a gomb nem világít, de ez szoftveres probléma úgy néz ki. Illetve honnan tudnám letölteni a megfelelő Realtek HD audio programot?
Segítséget előre is köszönöm, ha kapok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest