Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
Szevasztok!
Jövök én is egy kérdéssorral, hátha valaki találkozott már ilyesmivel. Ismeretes hiba, legalábbis sok külföldi fórumon olvastam róla, hogy flash programból megszólaltatott hang, pl youtube, alaplapi realtek chipen 5.1 hangfalszetten nem sztereó a hangzást eredményez, hanem automatikusan kitölti 5.1-re, tönkretéve a hangzást. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha az ember leveszi a hangszórók mintavételezési frekvenciáját 44100 Hz-re. Ilyenkor működik a hangszóró kitöltés (speaker expansion). ALC889 chipes alaplapjaim voltak, mindnél jelentkezett a hiba.
Viszont új problémával szembesültem, sztereó line in bemenetről származó hangot is felkeveri 5.1-re lejátszásnál, és sehogyan nem lehet kikapcsolni. végigzongoráztam a létető összes beállítást, egyedül 2 hangszórós módban nem kever, de olyankor a mély sem szól. Olyan mintha figyelmen kívül hagyná a hangszóró kitöltés kapcsoló állapotát. Régi/új driver, sem segített. Ennyire sz*r lenne a realtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Filmvilág
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest