Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
debrecen: iszonyú fülledtség. nem csodálkoznék, va valami lepottyanna odafentről.
-
Shadowfax
addikt
Zuglóban iszonyat zivatar.
-
eddie17
addikt
Bicske: 10 perce olyan eső volt, mint az esőerdős dokumentum filmekbe De sajna mellet maradt a fülledt idő... most meg felletünk köröz a felhő, dörög, fúj a szél, és csepereg.
Addig forog itt még tornádót nem szül (szerintem a legszebb ''szél'' [link] ) -
Skipp
senior tag
Veszprém: iszonyat nagy eső, másodpercenként villámlik, dörög, fújja az esőfüggönyt a szél, nagyon durva.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Este nyolc környékén fotóztam, déli irányban. Akkor jött felfelé a kiadós esőt adó zivatarfelhő. A villámai kikerültek minket, felettünk nem nagyon csapkodtak.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tildy
nagyúr
Tegnap este 7 körül rohantam kifele kocsit letakarni, cseresznye nagyságú jég esett vagy 10 percen át.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
válasz eddie17 #2659 üzenetére
egyetertek
2. ker margit hid budai oldalon is most jott par felho, kis szel, de sztem befulled du 4-5 orara, ez lesz a vihar elotti csend aztan jon majd megint az egszakadas mint tegnap
telleg, tegnap este nagyon bolond szel fujt, fura volt, hogy nagy szel meleg levegot hozott -
bLaCkDoGoNe
veterán
3. ker, Békásmegyer: jó nagy cseppekben ömlik az eső, néha meg-megmordul az ég is. Cserébe pompás esőillat jön be az ablakon, amit szeretünk.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #2661 üzenetére
itt is, 2 ker hidfonel
igaz ma mar vagy 3x esett olyan 5-10 perceket, nem tudom mi lesz este... bemelegit es majd jon a nagy zuhe megint? -
-
eddie17
addikt
-
Skica
őstag
Kecskemét-Nagykőrös szakad az eső, szél mint állat.
.: No Comment Grp:.
-
törölt tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A villámfotózáshoz én sorozatokat szoktam exponálni. Kell hozzá egy kis megérzés/szerencse is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eddie17
addikt
-
tildy
nagyúr
Budaörsön megint jég...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
2 ker budai hidfo most esett kb 10 percig, meg mindig sotet van
-
eddie17
addikt
Itt viszont meghülyült az időjárás
Most meg dél felől jön, és mély morgásokat hallat.
#2676: látom az ablakból hogy nálatok sötét van
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #54715584 #2678 üzenetére
Itt még csak moderáltan eseget, viszont pillanatok alatt olyan sötét lett, hogy ihaj. A fekte felhő úgy vonul az égen, mint a Csillagok Háborújában a birodalmi csillagromboló. Közben morog folyamatosan.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eddie17 #2672 üzenetére
Éjszaka próbálkozhatsz hosszú záridőkkel is, csak nehéz eltalálni, hogy ne égjen be a kép.
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #2679 üzenetére
en is a morgasra lettem figyelmes, majd sotet lett, es ime, esett 2x, most csqak csepeg, de meg sotet van, szoval lehet lesz 3. fordulo
a hasonlatod nagyon jo -
eddie17
addikt
Azta mindenit, ezt még el kell mondanom, aztán abbamarad az off.
kB 1 perce idevágott a villám hozzánk hátra. Akkorát robbant, hogy még a szőr is felállt a karomon. Kicsit besz*rtam
Mod: még a fejem is megfájdult
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #54715584 #2688 üzenetére
Ha az tényleg az, ami a zindekszen van, akkor nem csak nálunk lehet szarral sok pénzt keresni. Határeset a halálgagyi és a halálidegesítő között.
-
Békéscsaba, Fényes. Észak felől burol be. Egyre sötétebb van, holott ezt még a nap állása nem indokolná.
Érdemes megnézni a radarképet. Ugye nem az a buci jön ránk?
Szerk.: Szélcsend van.
[Szerkesztve]A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
marsu
veterán
Budapest, II. ker:
Csendes idő van, nincs eső, nem fúj a szél, 19fok van és éjszaka ...Press any key to continue ...
-
EQMontoya
veterán
miskolc, nem esik, nem fúj... nyugi, béke, meleg.
Same rules apply!
-
marsu
veterán
Budapest II. ker:
Tiszta szélcsendes idő van, 19Celsius, felhős az ég ...Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Esztergom:
Ragyogó napsütés, szélcsend 24 fok, és bárányfelhők...Press any key to continue ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest