Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz veze #68 üzenetére

további tapasztalat:
    a transmision telepitése elött tettem egy másik vinyót a nas-ba és frissen telepitettetm a zyxel telepítővel..
    Gondoltam egyet.. és visszatetetm a régit ami benne volt tele fájlokkal, stickről bootolt és minden további nélkül indult a transmission is. viszont az elözö lemezen nem létezett a ../video/download/ könyvtár. gondoltam egyet és nem SSH alol hoztam létre ott a könyvtárat hanem totalcommanderböl (mert ugye a zyxel a könyvtár létrehozast a mappáiban nem tiltja)
    létre is jött ugyanazon az elérési uton, amit az SSH-ban is kreáltunk
    Viszont.. igy a könyvtár tartalma simán törölhető bele másolható bármi, jogosultságok kérése nélkül
    és hogy semmit ne bízzak a véletlenre..
    Acronis True Image Home progival csináltam egy backup-ot az egész ffp stick pendrive-ról (immár a telepitett és futó transmissionnal együtt)
    Bármi történne is a pen -el egy másikra ha ebből visszaállítom és bedugom, máris működik
    Elvileg ha ezt a 380 MB méretű backupot ha bárki Acronis-al egy pendrive-ra visszaállítja és bedugja a sajat Zyxel nsa210 Nas-ba akkor máris van neki egy működö futo transmission kliense:))
    működnie kéne.. csak a vide/download/ könyvtárát kéne kézzel létrehoznia a zyxel könyvtárszerkezetében total commanderrel.. bár ezt a remote gui-ból már átállitottam ../admin/download/ -ra alapértelmezettként, elvileg már nem is keresné ha nincs.
    Egy bökkenö van csak, a mentésen lévö ffpstick az én SSH és transmission jelszammal megy :))
    azt meg nem adom ki
    De talán ha valaki nagyon szépen kér SSH-ban visszairom a kért jelszóra (a mentés idejére) és ha ugy csinálok egy Acronis mentést és visszaírják egy másik pen-re talan még működne is egyből másnál:)

szerk: a visszatett korábbi vinyó admin/download/ könyvtárából a TM-be tett torrentek szépen ellenörzik az adatállományt és egyből beállítják seedbe.
    királyság:)

Új hozzászólás Aktív témák