Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
avena71 #1595 üzenetére
FTP Server : A NAS IP címe pl. 192.168.1.x
FTP Port: 21 hagyd ezt
FTP User: létező usert adj meg.
FTP Password: Az user passwordje
FTP Upload Folder: Csinálsz könyvtárat és azt megadod.
FTP mode: PASV ez a jó mód.Ez mijen kamera ? Az enyém EasyN és kiválóan tölti fel a képeket.
hansola
-
veze
őstag
válasz
avena71 #1595 üzenetére
nekem hp 1018 van, és működik.
amit tapasztaltam: amikor a nast elinditod elötte kapcsold be a nyomtatót, ha utána kapcsolod be, hiába online, nem nyomtat.
hogy miért, nem tudom, de nálam így van
FTP : kipipálod, portot hagyd a 21 -en, routerbenn portátirányítást adsz a 21-es portnak a nasra. veszel fel a nason a megosztás fülnél felhasználót, meghatározod a jogait(admin/user) a mappákat amihez hozzáférhet ( jogosultságait ott, hogy irhatja is vagy csak olvashatja) Aztan belép a felhasználó/jelszó párossal ftp-re és a jogosultságoknak megfelelő mappákat láthatja és kezelheti
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest