- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
üdv Urak,
Paragon partiton manager nekem azt mondja, hogy hibás a lemez felülete, megszakadt az átméretezés utolsó lépése N:\ Local disk megnövelése.
paragon beállításokban találtam olyat a particionálás setting-eknél, hogy felület teszt, kikapcsoltam.
másik progival, HD sentinel felület teszt, az egész MMC disket leellenőriztem, nincs hibás blokk.
windows alatt most hamarjában nem tudok linux ext4 fájlrendszert másképp ellenőrizi.
így kikapcsolt disk check-kel lefutott, rakok romot, megpróbálom.
üdv!
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
asdf_
veterán
válasz Spancer RE #41 üzenetére
Nem, hinnem, hogy 2018-ban ez meg barkinek is erdekes lesz (ertsd: aktivan hasznalja meg a telefont es nem particionalta meg at, es most fog belefutni a problemaba, csak en vagyok ilyen barom, hogy eddig huztam), de ebben az esetben download modban ra kell dugni a telefont egy linuxos gepre, ott pedig egy efsck-t raengedni a 26-os particiora (ha jol remlik efsck -vf /dev/sdb26 ahol b az a betujel, amit a telefon kapott). Utana vissza windowsra es ismet nekimenni a particionalasnak.
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megáll egy hibával: [link]
Elég bosszantó... Már mindent töröltem a telefonról, volt wipe data/factory reset is.
Mégis mi baja van? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszönöm a leírást!
Viszont ha a végén a telefon nem tudja csatolni a /data partíciót, akkor itt vannak a lépések a helyreállításhoz: http://prohardver.hu/tema/zte_v5_red_bull_u9180/hsz_13033-13034.html
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
llll
senior tag
"analfabéták" is belevághatnak, még nekem is sikerült
köszönet a szájbarágós leírásért[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
poffsoft
veterán
-
MODERÁTOR
Átparticionáltam volna egy 1/4-est, de ott eleve nagyon pici, mindössze fél giga a "zöld" színű rész, nagyon nincs mit csökkenteni rajta...
Így a nagyobb játékok nem igazán mennek fel rá...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
426os
őstag
válasz Viktor0610 #33 üzenetére
Igazából az is csak biztos, ami biztos alapon került bele. Ha tudod mihez nyúlsz, melyik partíciókhoz (bár azt nem is néztem, hogy download módban a microsd-t is mutatja-e a pc-nek), akkor nincs gond.
.
-
MODERÁTOR
-
poffsoft
veterán
-
MODERÁTOR
Megtörpént az átparticionálás, viszont kicsit leizzadtam, mert elfelejtettem kivenni a memóriakártyát, de megúszta, most állítom vissza a mentést, eddig minden jónak tűnik.
Xiaomi 13T
-
peter077
aktív tag
Az USB tárhelyről mindent lehet törölni mielőtt átpartícionálom?
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
Victoryus94
őstag
válasz KurtCobain #19 üzenetére
köszi. (Akkor lehet feltolom majd az 1.19-cet)
-
426os
őstag
A jobb oldalit, ami közvetlen az SD partíció előtt van.
Azért csak ~600MB a belső tárhely, mert az egész MMC, ami a telefonban van 4GB-os, de ezen több partíció is van, pl rendszernek, cache-nek, data-nak, recovery-nek stb és ami ezek után maradt kb 600MB az lett az USB tárhely..
-
KurtCobain
őstag
Az 1000MB-os a rendszer partíció, a másik meg a data.
Te már nem tudsz növelni, mert neked az 1/4GB-s verzió van, azon már nem tudod tovább csökkenteni a belső SD-t.Batonyo system-nek hívja, mert a gyári rendszeren, a storage menüpontban system-ként tünteti fel a NubiaUI.
(#6) Victoryus94:
Kipróbáltam, gyári és CM alatt is megmarad.Batonyo:
Más: én felraktam a 1.17-est a partíciónálás előtt (előtte CM12.1 volt), az felülírta a CWM-et, visszaflasheltem a CWM-et, és a partíciónálás után elkezdett vibrálni a kijelző. Szerencsére már rendbe jött.
Mmm'kay?
-
sbe561
tag
Segítséget szeretnék kérni!
XP alatt probálom, de nekem nem ismer fel valamit amikor a telót rádugom a gépre, majd telepíteni akarja a drivert, de nem sikerül és írja hogy nem fog megfelelően fog működni! (ADB fent van!)
Megnéztem a Partition Managerben és ott nem látszik az Internal SD csak a Local disk. -
426os
őstag
Köszönöm a visszajelzéseket, frissítettem is a leírást a 2,5. és 8+1. lépésekkel.
.
-
tvamos
nagyúr
+1 koszi a hianypotlo irasert! Szuper!
Kar, hogy nem lehet egybe particionalni az egesz memoriat."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
lehem
csendes tag
Köszönöm ezt a nagyszerű leírást! Sikerült megcsinálni! Mintha kicserélték volna a telefont! Nagyon jó!
-
poffsoft
veterán
válasz Victoryus94 #9 üzenetére
gyári "update" bezavarhat, cwm telepítős rom nem, hacsak nem tudja kérésre átméretezni (aroma)
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz Victoryus94 #6 üzenetére
Amikor módosítottad a méretét, akkor alapból zsugorítja, tehát a mögötte lévő helyet szabadítja fel, de ha te a méretén kívül azt is átírod, hogy előtte mekkora legyen a szabad hely, utána pedig mondjuk 0-t írsz, akkor arrébb is tolja és elé kerül a szabad hely. Ezt mondjuk beleírhattam volna a leírásba, de úgy gondoltam, hogy a kép és a program ablakában megjelenő feliratok egyértelműek. Később majd beleszerkesztem.
Meg kell, hogy maradjanak a partíciók. Gondolj arra, mikor a számítógépre telepítesz új oprendszert (attól elvonatkoztatva, hogy ott a telepítőben tudod módosítani a partíciókat), egy sima telepítés ott sem kavarja össze, méretezi át a partíciókat (ideális esetben, mondjuk egy Windows telepítésekor).
.
-
poffsoft
veterán
-
Victoryus94
őstag
Nekem sikerült.
Egy picit megijedtem, mert nem nagyon akart bekapcsolni. De végül összejött
Más: Particionálásnál nekem "névtelen" particio volt a belső tároló neve, és tőle jobbra került a felszabadított hely. Ezt simán odébb lehet csúsztatni bal oldalra (ha esetleg másnál is előjönne, megfogja és odébb tolja)Az lenne a kérdésem, hogy ha feltolok egy másik rendszert, akkor az bezavarhat-e? Esetleg meg kell csinálni újra a particionálást, vagy ez "örökké megmarad"?
-
n@p@lm
őstag
szép munka, köszi!
valamikor lehet nekiugrok -
poffsoft
veterán
12 felett bármelyik paragon jó.
És szép munka![ Szerkesztve ]
-
XenHai
senior tag
Kösz szépen a leírást.
-
KTU
addikt
Köszi!
Amúgy 1/4 verziónál
összes tárhely: 3,42GB
belső tárhely: 590MBSzerintem a 2/8 verziónál nyugodtan le lehet menni 1GB-ra a belső tárhely mérettel,
Én az 1/4 verziónak nem esek neki
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MODERÁTOR
Köszi a magyar leírást!
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest