- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
#19617792 #464 üzenetére
Lehet pont egy rosszat fogtál ki.
Nekem az a nem titkolt célom, hogy a K810I-t lecserélem egy C901-re, az Aréna megmarad videózásnak mert abban király, a Blade meg netezés, telefonálás.
Igaz kicsit gáz lesz a 3 teló, de mivel jelenleg csak a C901 + X10 duó lenne még ami minden elvárásomnak megfelel így marad az első verzió, mert a második elég költséges beruházás lenne még jelenleg.
-
Tomcy7
tag
válasz
#19617792 #448 üzenetére
Nekem K810i-m van faternak K800i, bnőm anyjának is K800i és egyiknek sincs hátlap baja.
Amúgy tök érdekes, hogy itt sokan(nem te) SGS-hez hasonlítják ezt a telőt, holott az én K810i-m vagy egy C901 fényképezés terén ott és akkor veri el a 120k SGS-t vagy akár az Iphone4-et ahol akarja, pedig azok már lassan 3éves telók szóval annyira azért nem kell elszállni tőlük...
És ez az amit nem értek meg, hogy adott egy kurva jó telefon(SGS), de egy tetves ledet + xenont miért nem lehet rátenni 120k-ért? Ráadásul nincs ami magyarázza mert hát az anyaghasználat az SGS-en szerintem szarabb(fényes csúszós műanyag) mint a ZTE, pl az X10-ben sokkal igényesebb az anyaghasználat szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M