- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
clewer
csendes tag
Ez a vita is már sokszor lement itt a Mobilarénán...
Én azt mondom, hogy nekem jöhet 80 ezer mag, 60 gb RAM, tökmindegy. Csak a telefon működjön gördülékenyen, és minden funkcióját NORMÁLISAN használva kibírjon egy teljes napot.(az este 7 előtt töltőhöz rohangálok dolog elég felejtős)
Volt egy HTC Desire HD-m anno, és nagyon felcseszte az agyamat. Oké, hogy ott volt a csúcstelefonom, ami mindent tudott, de sz*rt se értem vele, mert ha nem csak "símogattam", és rendesen játszottam vele, neteztem, telefonáltam, miegymás(amire egy ilyen okostelefon ki van találva), akkor délben már 40%-nál tartott az aksi.
Rendben van, hogy itt ez a hatalmas teljesítmény, tudás a mostani csúcstelefonokban, de kérdem én, mi az értelme, hogyha nem lehet kihasználni, mert ha kihasználom, délután 5-kor már bámulhatom a fekete képernyőt?Annyi új akkumulátor-technológiáról lehet hallani(minden hónapban van valami újdonság kb. ), de ezek mind eltűnnek a semmiben. Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a vízhajtású autó és az olajsejkek esetének a lítium-ionos változata lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Mini PC
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egér probléma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest