Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz Touch-ko #81 üzenetére

Tehát gyakorlatilag semmire nem használod a telefonodat, ami bármiféle 2 magot vagy 3 magos GPU-t követelne. Járkálsz a zsebedben egy erőművel és mégis azt kérdezgeted minek a teljesítmény... egyszerűen csak vicces. (Metróban full 3G-van már jó ideje minden szolgáltatótól, de ne zavarjon. :) Meg az se hogy i5-nek csökkent az aksi ideje...) Észre se veszed hogy miért kérdeztem azokat amiket kérdeztem, csak egyből védekező pozíciót veszed fel és támadásnak veszel mindent. Ha tudnád az én kérdéseimre a választ, akkor tudnád a sajátjaidra...

DE csak hogy válaszoljak a kérdéseidre, pontosan azért "kell" (nyilván nem) X magos processzor, bármelyik telefonba, hogy az éppen aktuális csúcs játékokat játsszad, nyilván soha semmi nem fogja a teljesítményt kihasználni azokon kívül. A sok mag pont hogy az energia hatékonyság és nagyobb üzemidő miatt előnyös, de ha nem veszed a fáradságot hogy értelmezd a cikkben leírtakat, akkor igazából nem is tudom, hogy minek rágom a számat..

Habzó száj azokra vonatkozik, akik képtelenek elolvasni a cikket és gondolkozni értelmezni a leírtakat, és látom továbbra se sikerült egyeseknek.

Most komolyan olyan nehéz megérteni és felfogni, hogy a az ARM SoC-ok fogyasztása gyakorlatilag az évek során 0-t változott, és most is annyit fogyasztanak mint 5éve, cserébe a teljesítmény sokszorosan nőtt. Pont a te eseted mutatja, hogy a több mag jobb, mert ha nem használod a teljesítményt jóval kevesebbet fogyaszt és tovább bírja.

Új hozzászólás Aktív témák