- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Tehát gyakorlatilag semmire nem használod a telefonodat, ami bármiféle 2 magot vagy 3 magos GPU-t követelne. Járkálsz a zsebedben egy erőművel és mégis azt kérdezgeted minek a teljesítmény... egyszerűen csak vicces. (Metróban full 3G-van már jó ideje minden szolgáltatótól, de ne zavarjon.
Meg az se hogy i5-nek csökkent az aksi ideje...) Észre se veszed hogy miért kérdeztem azokat amiket kérdeztem, csak egyből védekező pozíciót veszed fel és támadásnak veszel mindent. Ha tudnád az én kérdéseimre a választ, akkor tudnád a sajátjaidra...
DE csak hogy válaszoljak a kérdéseidre, pontosan azért "kell" (nyilván nem) X magos processzor, bármelyik telefonba, hogy az éppen aktuális csúcs játékokat játsszad, nyilván soha semmi nem fogja a teljesítményt kihasználni azokon kívül. A sok mag pont hogy az energia hatékonyság és nagyobb üzemidő miatt előnyös, de ha nem veszed a fáradságot hogy értelmezd a cikkben leírtakat, akkor igazából nem is tudom, hogy minek rágom a számat..
Habzó száj azokra vonatkozik, akik képtelenek elolvasni a cikket és gondolkozni értelmezni a leírtakat, és látom továbbra se sikerült egyeseknek.
Most komolyan olyan nehéz megérteni és felfogni, hogy a az ARM SoC-ok fogyasztása gyakorlatilag az évek során 0-t változott, és most is annyit fogyasztanak mint 5éve, cserébe a teljesítmény sokszorosan nőtt. Pont a te eseted mutatja, hogy a több mag jobb, mert ha nem használod a teljesítményt jóval kevesebbet fogyaszt és tovább bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest