- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Valami gond van szoftverben...
Ha most azt írtam volna, hogy vegyen egy Berettát a feketepiacon, akkor arról vitáznánk milyen veszélyes egy fegyver? Feltételes módban írtam egy smileval a végén. Meglepődnék, ha estére a blog írója beszerezne két 60 kilós full izom rotit egy hozzászólás hatására
Btw. biztos van általad említett eset is, de szerintem nem ez a jellemző. Még meg van az arca mindenkinek rokonságból. Feltételezem te is azoknak adnál letöltendőt, akinek a házi kedvence sérülést okozott jogilag egyértelmű szituációban, nem minden nagytestű kutyát tartóra gondolsz?!
-
Mi5u
tag
Én jobban tartok a miniatűr szobacirkálóktól, mert azok legtöbbször max. "gyere ide Fifike" nevelést kapnak.
Tapasztalat, hogy a legtöbb ilyen vicsorogva mozdul mindenre ami mozog, míg a legtöbb nagytestű kutya jólnevelten sétál a gazdájával mindenféle allűr nélkül.
Persze mindkét táborban erősen gazdafüggő, hogy milyen lesz a kutya viselkedése. -
AGE-T
őstag
Nem egy ketrecharcos megbolondul állatot kell otthon tartani. Az állattal foglalkozni kell, mint egy gyerekkel. Ha hülyét nevelsz belőle az is lesz. Rokonságban nem egy Roti volt, van. Meg van mindenkinek az arca... Saját telken korrekt keretek között tartva egy állatot, nem lesz belőle pszichopata. Az, hogy valaki bemászik a tiltás ellenére a kerítésen, ignorálva minden jelzést, kapucsengőt, telefont és ott leszedi az arcát az eb, hát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest