- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Hi ! Tegnap hallottam először erről a programról és nagyon meg is tetszett. Este már fel is telepítettem a laptopomra. Egy próba könyvtárral ki is próbáltam a hálózati meghajtómon és elsőre akadály nélkül tette a dolgát. Még a TV is látta egyből. DE !!! - és itt jön ami az én problémám - a TV-n (Samsung F5500) ugyanaz a rózsaszín kezelő felület jött be mint eddig.
lehet hogy ez teljes természetes és ennek a proginak nem is a feladata, hogy a TV-n másképp nézzen ki, de nekem az lenne a célom hogy a TV-n is valami hasonlót lássak. ( mert media center-em eddig is volt (bár ez azért felül múlja) és a filmeket a TV amúgy is látja. ) Csak szeretnék valami menőbb külsőt a TV menüjének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Jogász topic
- Gitáros topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest