- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
-
zsigus
őstag
Mármint ezt hogy érted? A sorrendet szeretnéd változtatni? Vagy a nevüket átírni?
Mindkettő megoldható. Belemész az adott eszköz (pl. TV) beállításaiba (Settings), bepipálod a "Customize Buttons" sort a listában, Next. És itt vannak a beállított gombok.
Két fül van, az első (ami alapból bejön) a dedikált gombokat tartalmazza, de ha átmész fenn az "Additional Buttons"-re akkor láthatod a kijelzőn megjelenő gombokat. Az első oszlopban át tudod írni a gombok neveit (pl. Nyelv, Felirat stb.), a legördülő menüben tudod kiválasztani a parancsot, az utána található nyilakkal pedig a sorrendet tudod változtatni.
-
zsigus
őstag
Ha arra gondolsz, hogy egyszerre négy activity legyen a kijelzőn, akkor azt nem próbáltam, csak kettőt (TV, Videó).
De nem tudom, hogy ez lehetséges e, mert amikor próbálkoztam vele, akkor nekem is két activity-t tett ki a kijelzőre (gondolom ha lehetne többet is akkor úgy rendezné ahogy az eszközök gombjait is (négy részre osztott kijelző)).
De sajnos a TV-vel küzdök még egy kicsit, mert a bekapcsolási parancsot rövid ideig küldi (2 mp kellene a Panasonic TV-mhez), és nem tudom bekapcsolni így a TV-t, csak ha egy számgombot teszek a bekapcsolási feladatra. Szóval most nincs beállítva egy activity sem. Írtam a support-nak, ha válaszolnak majd újra ráfekszem az ügyre.
-
zsigus
őstag
Nincs mit.
Nálam (OpenELEC alatt) ki is kapcsolja a feliratokat a NextSub. A ShowSub.-ot nem próbáltam már nagyon rég... ha jól emlékszem még az XBMC 10-nél volt dolgom utoljára vele, billentyűzettel. Akkor működött, de most nekem elég a NextSub.
Nem sokszor szoktam feliratos filmeket nézni, de eddig rendben volt mindig.
"Én úgy vettem észre hogy nem a vevővel van a gond, a Harmonyval sokkal jobban/gördülékenyebben működik. Mintha a gyári pálca nem szórná elég jól a jelet."
Igen, én is erre gondoltam, javítottam, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest