- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem is volt egy hasonló gépem ( Compaq Evo D510 ), az bőven 100 watt alatt fogyasztott egy 2.4ghz-es processzorral és egy Geforce 6200-es vgaval.
Távirányító kb kétezer forintból megoldható pl ezzel, de némelyik tunerkártyához is van olyan programmal amivel annak a távirányítójával az egész gépet lehet vezérelni.
Monitornak pedig ez is megfelelne: [link], igaz ehhez lehet már kevés lenne a processzor ereje, valamint ha nem 2.0-ás az usb a gépen akkor be kell szerezni egy bővítőkártyát is.Most látom közel egy éves hozzászólásra válaszoltam
Azért talán még valakinek hasznos lehet pár info. -
"Van-e olyan TV-kártya-program, amivel időzítetten fel tudok venni programokat.
Van HTPC program, ami használható?"Igen, van. Attól függően, melyik gyártó kártyáját választod, lehet az akár a Windows Media Center is, de pl.: Leadtek kártyákhoz létezik egy WinPVR 2 nevű program, ami teljes körű szolgáltatást nyújt. Tud időzíteni, wake-up, kikapcsolás, timeshift és midnent, kezel, amit a kártya tud, akár távirányítóval is. (én legalábbis Leadtek kártyát ajánlok és ezt a szoftvert)
Az LCD-hez sokat nem tudok szólni. Pénz és igények szabják a korlátot, de amit linkeltél, jónak tűnik.
a 3,5" HDD kérdésére ott az USB-s külső ház megoldásként. Nekem is van "kinti" házban HDD.
Honkydoo:
Ezek szerint mégiscsak 50K környékén mozog... picit azért lehetne olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest