Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem esik nehezemre az a 2-3 klikk
Nálunk ez egyébként is necces lenne, mert kismillió részleg van és azon belül is van többféle funkcióban alkalmazott. Szóval az alapot mindenki kapja és utána az részlegtől függően az aktuális flyert.
Szerencsére az én pozíciómban ez nincs, vagy csak nagyon ritkán... de akiknek többször kell, azok sem panaszkodtak. -
... és az miért nem játszik, hogy a felhasználók megkapják az új aláírást és azt szépen Outlookba lementik, majd minden új E-Mail írásakor megjelenik? Vagy a "Signature"-ba lementeni és gyorsbillentyűre rakni.
Ez nekem ilyen ágyúval a verébre téma
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest