- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Már egyszer szét lett küldve, hogy az aláírást másolják ki az enyémből és hogy Message menu > Signature végül Ctrl+V. Csak át kellett volna írni az adatokat. Nem nagy cég, de kb. 20-30% képtelen volt rá, vagy nem foglalkozott vele.
Ma is az egyik vezető egy olyan levelemre válaszolva írt egy kérdést, amiben épp azt írtam le hogyan lehet a konferenciatelefonnal prezentálni a tévére Skype-on át. Három egyszerű lépés: a tárgyaló email címének felvétele Skype kontaktént, chat ablak megnyitása, asztal megosztása. Nem sikerült neki, mert USB kábellel akart hozzá csatlakozni.
-
Stanlee
őstag
Tudom, ez ilyen first world problem. Ez majdnem olyan, hogy az Avis azert nem veszi at automatikusan az ADAC oldalan foglalt autohoz az adatokat, mert valakinek az IT oldalon ezt meg kellene oldania, igy mindig egyenkent begepelgetik az adataimat, habar be vagyok regisztralva naluk es minden adatom friss. Evi egyszeri foglalaskor ez nem szamit, de nekem volt ugy hogy hetente 2 alkalommal is lement ez a procedura es a mai vilagban ha valami automatizalhato, akkor legyen automata. Nekem is meg az ugyintezonek is megtakarit par percet, eves szinten akar egy orat is.
-
Stanlee
őstag
Nekem herotom van az oszi-teli idoszakban, amikor havonta 1-2 kiallitasra megy a ceg es mindig az eppen aktualisat kuldik meg, hogy rakjuk be, aztan meg vegyuk ki. Ha eppen uton vagyok akkor tobbnyire ahogy jott oyan gyorsan el is felejtem, torlom ezt a levelet, es igy nem "aktualis" az alairasom. Most ha erre van egy megoldas, akkor miert ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest