Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz DummyBoy #83 üzenetére

Szerintem úgy történhetett meg, hogy a menedzserek mindenképpen előbb akartatták megjelentetni a Note 7-et a 7-es Iphonoknál, gondolom felsőbb utasítás volt fel kell gyorsítani a teszteket, ellenőrzéseket és mérnök aggodalmait a teszek lerövidítésére figyelmen kívül hagyták gondolom. Le akarták győzni az Apple-t, el akarták vinni a show-t. Meg is érdemelték, nem sajánlom őket a veszteségért, pedig a Note 7 nagyot ütött volna, még ha az Iphonok után is jelenik meg, csak az embereket akik szívtak ezzel. Megnéztem személyesen a Pólusban baromi szép telefon a Note 7 talán legszebb amit idáig láttam és egy kézzel is jól kezelhető, és jó a fogása, megvan a kerekített kijelző érdekessége, de maradt oldalt egy elég vastag káva ahol meg lehet fogni is pont jó arány.

Ezeknek a hibáknak mivel viszonylag hamar keletkeztek ki kellett volna jönni a minőségi ellenőrzéseken ha normálisan és elég ideig csinálják. A probléma "válság" kezelése már korrekt volt, elég hamar reagáltak és jól kommunikáltak, és jó megoldásokat találtak pl. zöld akku 60%-os leszabályozás. De az inkább már tűzoltás szerű dolog volt ott már nem lehetett mismásolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés