- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem úgy történhetett meg, hogy a menedzserek mindenképpen előbb akartatták megjelentetni a Note 7-et a 7-es Iphonoknál, gondolom felsőbb utasítás volt fel kell gyorsítani a teszteket, ellenőrzéseket és mérnök aggodalmait a teszek lerövidítésére figyelmen kívül hagyták gondolom. Le akarták győzni az Apple-t, el akarták vinni a show-t. Meg is érdemelték, nem sajánlom őket a veszteségért, pedig a Note 7 nagyot ütött volna, még ha az Iphonok után is jelenik meg, csak az embereket akik szívtak ezzel. Megnéztem személyesen a Pólusban baromi szép telefon a Note 7 talán legszebb amit idáig láttam és egy kézzel is jól kezelhető, és jó a fogása, megvan a kerekített kijelző érdekessége, de maradt oldalt egy elég vastag káva ahol meg lehet fogni is pont jó arány.
Ezeknek a hibáknak mivel viszonylag hamar keletkeztek ki kellett volna jönni a minőségi ellenőrzéseken ha normálisan és elég ideig csinálják. A probléma "válság" kezelése már korrekt volt, elég hamar reagáltak és jól kommunikáltak, és jó megoldásokat találtak pl. zöld akku 60%-os leszabályozás. De az inkább már tűzoltás szerű dolog volt ott már nem lehetett mismásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest