Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
valaki adjon tanácsot winamp alá mit ajánl?
a kernel streamt felpakolom elinditom a winampot de nem talál hangkártyát... bemek a beállitásaiba és ott is üres a lista.
ötlet?
-
Kiskokó
veterán
Mindig azt irja hogy nem található a hardware..
na mind1
csak az integráltal az a baj vagyis azzal semmi
csak a winampba beraktam a kernel plugint és nem ismeri fel az se semmit és nem szól a zene... :S -
Kiskokó
veterán
Na letöltöttem winamphoz a kernelt-t de amikor a beállitásokba belemegyek nem ismer fel semmilyen hangkártyát az miért lehet?
-
Kiskokó
veterán
válasz
huskydog17 #5 üzenetére
Oké köszönöm
a Win7 próbál valami drivert telepíteni az SB hez de mihelyst feltelepíti kék halál.aztán el se indul a gép mindig kék halál.. csak rendszer visszaállító ponttal lehet megjavítani. nem tudom miért de ezt csinálja. igy muszáj az integráltat használnom.
Nem tudsz esetleg netről letölthető sb 5.1 live hoz win7 drivert ? (igaz nem mai kari)
köszi -
Kiskokó
veterán
Hello
Ez a módszer mp3-nál is működik? vagy ott semmiképp nem lehet javulást tapasztalni?
Az a baj hogy van egy SB Live 5.1-em de a Win7 nem tudja a drivert felrakni. Vagyis felrakja de kékhalál lesz a vége és utána nem indul el a gép. kénytelen vagyik a Gigabyte ga945pl integrált hangkariát használni.
Megpróbáljam egyáltalán ? winamppal ? vagy fölösleges. ? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy a Windows Mixer kikerülése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest