Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Kezd tele lenni a tököm a linuxal. Egy pillanatra nem figyeltem oda és telepítettem a Sun Java böngésző plugint az alap java jre nélkül. Mire észbe kaptam, már települt is. Persze hogy azt írta ki utána hogy a rendszeren törött csomagok vannak. Futtattam az # apt-get install -f-et, az telepíteni is akarta a java jre-t de akkor meg írta ki hogy várakozás, várakozás. Várhatnám ítéletnapig hogy települjön. Van amit nem teljesen értek. Ha egy alkalmazás telepítése törött csomagokat eredményez, akkor az lenne a költői kérdésem hogy miért engedi telepíteni a rendszer? Vagy ha javítani akarom az elsz@rt rendszerem, akkor miért nem javítja meg?
Itt valami nagyon el van b@szva, windowson miért nincs soha ilyen probléma?
Na mindegy van mentésem a teljes linux particióról, visszaállítom oszt jól van, csak az elveszett játék mentéseim sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Sapphire NITRO+ RX 6950 XT 16GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest