Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
MarshallRXN
üzenetére
Gyakorlatilag a megjelenés első napja óta dota 2-őzök, nekem nem volt egyik funkciója se hasznos. Olyan funkcióért pedig nem szeretek fizetni ami soha nem fog kelleni.
-
MarshallRXN
csendes tag
Érdekesség: én a mai napig 710-et használok, már nem is emlékszem pontosan mikor vettem, de valamikor 2019 vége felé talán, a lényeg hogy 4,5-5 éves körül van már az egér. A mai napig tökéletesen működik, nekem a súlya is tényező volt, nem szeretem a könnyű egereket, mellesleg tetszettek a gimmickek is rajta.
A cserélhető kábel jól jön, mert alapból 2 jár hozzá, az egyik itthon van bedugva a gépbe, a másikat viszem magammal ha bemegyek az irodába (homeoffice mellett, elég ritkán). A force feedback szerintem nem rossz dolog, csak játék specifikus, én durván 10 éve dota 2-zök, az a játék támogatja, több mindenre is figyelmeztet rezgésekkel az egér, ami szerintem egy nagyon jó funkció, igazából nem értem miért nem csinálnak több ilyen egeret és implementálják a játékokba a funkciót (lásd: konzoloknál is nagyon jó, akár praktikus jelzés, akár immerzió növelés céljából).
Viszont a tömör lényeg hogy szerintem elég jó kis befektetés volt, ha jól emlékszem 35k körül fizettem érte akkoriban és azóta is kiszolgál, szerintem ez az eddigi leghosszabb életű egerem.
-
Zaied
addikt
Csak azért kérdeztem, mert azt hittem ez is úgy megy, mint az oscarnál. Csak az adott évben moziba került film nevezhetett. Ezen az elven az év egere akkor lehetne, ha abba az évbe jelent volna meg nem?
Különben ahol egy wireless egérnél odaírják negatívumnak, hogy nem jó a kábel, de a gyári gagyi talp jó, azokat én ignorálom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem akkora rejtély szerintem. Ugyanazok osztják ezeket a díjakat, mint akik a túlontúl "szakmai" cikkeket követik el ("the only downside is that you can't adjust the weight, buhuhu" + sehol egy mérés és társai). Értsd pályát tévesztett, Excel táblázatokon szocializálódott laikusok és all time bronze tier shitterek.
Csak ilyenek jöttek ki 2019-ben: Cooler Master MM710, G-Wolves Hati, G-Wolves Skoll, Glorious Model O/Model O-, Endgame Gear XM1, Razer Viper Ultimate, Xtrfy M4...
:' D
-
copass
veterán
google naptárhoz be lehet állítani értesítést rá?!

na az hasznos lenne.
számomra értelmezhetetlen ez a szenzor csere rész, ha az nem lenne még a súlya is talán elérné a 90g. -
Amerigo57
őstag
Köszönöm a tesztet Zaied.

Amerigo57.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)