- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky30
csendes tag
Köszönöm kedves válaszodat.
Annyi kérdésem lenne feléd,hogy probáltad-e már Root-olni a 10.1V-ét?
Mert mindenütt a 10.1 nek van leirása,ami tök jó,mert annak a tipusnak van
RECOVERY módja. Vagyis simán lehet rootolni,míg a 10.1v-ét sajna nem...
A vodafone tulajdona a készülék,mivel csak ő forgalmazza,ezért ő lecseréltette
annak menüszerkezetét,pont ezért,hogy nehogy má te tegyél rá 3.1-et!
Valóban vannak Custrom Romok, bár nem nagy választékban mert zömmel P7500/P7510 tipushoz. De ok találtam P7105 -ős zip -et,ami már elvileg jó a 10.1v-hez,és a 3.1-et tartalmazza.De ehez még mindig a rootolás szükséges.
de ok,meg van az is. Pc én meg van a tabroot101v.zip file
és az a PDF7105.md5.tar,illetve a belső Recovery módban történe telepitéshez szükséges
hc-3.1_ota-full_sam_tab_10.1 . zip
De nekem annyi gondom van/volt csak hogy Z0d1AK-tól anniyt kérdeztem a Rootolást miképp lehet elvégezni? Illetve neki már 3.1 rendszer fut-e a gépén. Nos erre nem képes valaki válaszolni, de hogy irjon,hogy bocs dolgozom rajta vagy valami... Szóval kicsit érdekesnek tartottam,hogy ir valaki de egy egyszerű kérdésre nem tud válaszolni. Hogy ő jelenleg milyen rendszert használ. Nem kérdeztem többet. Erre te is kedves 206cc csak jössz a magyarázkodásoddal,hogy igy telepíteni ugy rootolni,de szerintem neked is fogalmad sincs,hogy a Rootolás miképp zajlik a telefonon.
Mert hogy hiába a sok youtube video+leirások tömkelege, mindenütt sajnos a 10.1-el foglalkoznak. Külföldi forumokon is csak szigyák a másikat,nézd meg,hogy magyaráznak, jaj mit nem tudsz, recoveri mód azt anyi a root. Csak mit csinálsz,kedves ha ebből a telefonbol ez kimaradt, drágaszág? Ha te enyire túliskolázott Android profi vagy akkor gondolom meg tudom mondani hogy a böszme Roor.zip file ha már a trelefonon van,miképp tegyem Recovery módba. Azt gondolom,ha erre válaszolsz,szivessen meg hallgatom a többi hozzá szolásod, de máskülönben maradj magadnak,és tartsd meg a véleményed,mert én is értettem az összes többi dolgot amit leirtál.
Ha meg fogalmad sem volt erről, akkor meg NE SZOJJÁ BE
Szép napot jó tab10.1v ROOTOLÁST mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest