Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frenky30

csendes tag

Köszönöm kedves válaszodat.
    Annyi kérdésem lenne feléd,hogy probáltad-e már Root-olni a 10.1V-ét?
    Mert mindenütt a 10.1 nek van leirása,ami tök jó,mert annak a tipusnak van
    RECOVERY módja. Vagyis simán lehet rootolni,míg a 10.1v-ét sajna nem...
    A vodafone tulajdona a készülék,mivel csak ő forgalmazza,ezért ő lecseréltette
    annak menüszerkezetét,pont ezért,hogy nehogy má te tegyél rá 3.1-et!
    Valóban vannak Custrom Romok, bár nem nagy választékban mert zömmel P7500/P7510 tipushoz. De ok találtam P7105 -ős zip -et,ami már elvileg jó a 10.1v-hez,és a 3.1-et tartalmazza.De ehez még mindig a rootolás szükséges.
    de ok,meg van az is. Pc én meg van a tabroot101v.zip file
    és az a PDF7105.md5.tar,illetve a belső Recovery módban történe telepitéshez szükséges
    hc-3.1_ota-full_sam_tab_10.1 . zip
    De nekem annyi gondom van/volt csak hogy Z0d1AK-tól anniyt kérdeztem a Rootolást miképp lehet elvégezni? Illetve neki már 3.1 rendszer fut-e a gépén. Nos erre nem képes valaki válaszolni, de hogy irjon,hogy bocs dolgozom rajta vagy valami... Szóval kicsit érdekesnek tartottam,hogy ir valaki de egy egyszerű kérdésre nem tud válaszolni. Hogy ő jelenleg milyen rendszert használ. Nem kérdeztem többet. Erre te is kedves 206cc csak jössz a magyarázkodásoddal,hogy igy telepíteni ugy rootolni,de szerintem neked is fogalmad sincs,hogy a Rootolás miképp zajlik a telefonon.
    Mert hogy hiába a sok youtube video+leirások tömkelege, mindenütt sajnos a 10.1-el foglalkoznak. Külföldi forumokon is csak szigyák a másikat,nézd meg,hogy magyaráznak, jaj mit nem tudsz, recoveri mód azt anyi a root. Csak mit csinálsz,kedves ha ebből a telefonbol ez kimaradt, drágaszág? Ha te enyire túliskolázott Android profi vagy akkor gondolom meg tudom mondani hogy a böszme Roor.zip file ha már a trelefonon van,miképp tegyem Recovery módba. Azt gondolom,ha erre válaszolsz,szivessen meg hallgatom a többi hozzá szolásod, de máskülönben maradj magadnak,és tartsd meg a véleményed,mert én is értettem az összes többi dolgot amit leirtál.
    Ha meg fogalmad sem volt erről, akkor meg NE SZOJJÁ BE :)
    Szép napot jó tab10.1v ROOTOLÁST mindenkinek :)

Új hozzászólás Aktív témák