Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

Érdekes okfejtés, viszont szerintem nem biztos, hogy azért voltak hibásak a számológépek, mert álmodtál..., ugyanis amikor álmodsz, az agyad "dolgozik", hiszen az álom részleteit, szereplőit is az agyad állitja össze, és nem ritka, hogy jól összekuszálja a szálakat, néha az ember képes óriási baromságokat álmodni ----> a mélyalvásban azért nem álmodsz, mert az agyad kvázi ki van kapcsolva, de amikor "kipihente" magát, akkor kezdesz / kezdhetsz álmodni, de a szervezeted még pihen, ezért alszol tovább.

És szerintem ha az álmodra emlékszel is (mert nem mindig van igy), az méginkább azt mutatja, hogy nagyonis ébren volt az agyad. Szerintem ha össze tud állitani egy komplett cselekményt, szereplőkkel, legapróbb részletekkel együtt, és ha "ismeri" azt a két számot, amiról szó volt, akkor "ismernie" kell a szorzatát is, ha más nem, "kitalál" hozzá egyet, mint ahogy a többi részletet is.

A te álmodnál azt találta ki, hogy nem jó a számológép, és nem akarta túlbonyolitani a cselekményt, a többi sem volt jó.. :D

Szerintem legalábbis igy történhetett...

Szerk:
    Ja, és még valami:

"onnan tudod, hogy ébren vagy, ha beütsz bármilyen műveletet bármilyen számokkal a számológépedbe, az jó eredményt ad."

Ha azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, honnan fogod tudni, hogy jó-e az eredmény? :F :F Ezen gondolkodj el.. :D

Új hozzászólás Aktív témák