Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Végül is igen, konzolból is lehet adminisztrálni az adatbázist. Főleg, ha nem nagyon kell használni, akkor azt a pár alkalmat meg úgyis megtudja az ember oldani konzolból is. A kérdés viszont az, hogy oké én nem idegenkedek a konzoltól különös képen, de mi van ha valaki mégis szeretne egy szép felületet? akkor nincs alternatíva?
Azt nem mondtam, hogy feltörhetetlen egy mondattal se. De szerintem nem létezik feltörhetetlen program se, szóval, akkor magát mysql-servert is megboríthatják, vagy a postgresql-t vagy akármi mást is. Ezen kár lenne lamentálni. Amúgy ne hidd azt, hogy védeni akarnám a phpmyadmin-t, csak én nem tudok jobbat. Igény se volt rá nagyon, hogy jobbat keressek, de ha van jobb, én szívesen használnám.
Megoldás lehet az is, hogy csak belsőhálóról éred el, a net felől viszont elérhetetlenné teszed. Persze ez még mindig nem megoldás arra, hogy mi van ha valaki otthonról akarna sql-ezni, de arra azt mondhatnánk, hogy otthon ne dolgozzon, hanem pihenjen
Én otthonról nem akarok dolgozni, így nálam ez az eset áll fent(hogy kívülről nem elérhető), de jó lenne valami ésszerű megoldás erre a problémára.(#4) bsh: A webmin -t szerintem felesleges feltenni csak a mysql miatt. Ráadásul, annyira nem szeretek sok grafikus felületű programmal varázsolni, mert sok a bug bennük és a biztonsági hiba, igyekszek is minél kevesebb grafikus felületű alkalmazást használni. A legtöbb minden megoldható konzolban és karakteres felületen, csak 1-2 ponton van ahova olykor jól jöhet az átláthatóság és a gyors munka miatt a grafikus felület. A webmin-ről amúgy se hallottam sok jót

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Weblap készítés
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én otthonról nem akarok dolgozni, így nálam ez az eset áll fent(hogy kívülről nem elérhető), de jó lenne valami ésszerű megoldás erre a problémára.