Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Háááát... nekem azért vannak kételyeim a felől, h ez azzal készült
Magában már furcsáltam a 720p-s minőséget... elvileg 4k a max, miért pont 720al videóznának??? Akkor már legyen FHD. + h a videóhoz is szóljak még, ez bármelyik készülék lehetEgyébként meg nem kell itt a Samu fanoknak potyogtatni a szót... el kell ismerni, h a Sony MOST lealázta. Ennyi!! Majd visszavág, akkor örülhettek. De nem kell itt a sok felesleges mellébeszélés, h a régi TFT, meg a TV-kben milyen sz.r a Triluminos. A ZU-ban bevált, és kész! Lehet ők is fejlesztettek 1-2 dolgot, + a kisebb kijelzőt jobban meg tudják csinálni, mint egy TV-n. Várjuk sok szeretettel a konkurenciát is, hogy mit is villant!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest