- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
carex6
csendes tag
hello mindenkinek!
új telefon vásárlása előtt állok (valójában egyből kettő lenne, mert asszony pajtásnak is venni kell), jelenleg microsoft-jaink vannak, de váltanunk kell, mert olyannyira kezdik elhanyagolni még a wp 10-et is, hogy lassan használhatatlanná válik. de gondolom nem csak én tapasztalom ezt.
fórumon való olvasgatás és más cikkek alapján kezdtem el érdeklődni a xiaomi-k után és a redmi 4x fogott meg leginkább, főleg az 5"-os képátló miatt.a kérdésem az lenne, hogy a Global stable rom verzióval érkező telefon mennyire használható vagy használhatatlan? én még csak-csak kísérletező típus vagyok, de a munka meg a család mellett alig-alig jut idő kütyüzgetni, de a feleségem, mint a legtöbb nő, biztosan nem fog szenvedni mindenféle boot-tal.
vagy mindenképpen bütykölni kell ahhoz, hogy egy hétköznapi user használni tudja?köszönöm a válaszokat
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest