Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
meg is van. Ebbg ez is mondjuk pont most örömködtem milyen gyönyörű a képe
(mielőtt megtudtam hogy nem) Mondjuk nekem se fülem se szemem az ilyen dolgokhoz hálistennek, meg nem is vagyok hozzászokva a "jóhoz" meg nem is paráztatom már rá magam elég volt anno a lcd tv sarkos bevilágításon pörögnöm hónapokat.
-
lócitrom
őstag
vagy így, igen. de én egy idő után meguntam ezt, mert ugye nem egy feloldható menü és funkció van itt és agyf@szt kaptam néha, hogy nem tudtam fejből melyik hozza ezt elő, de már minden összenyomkodtam
(#8788) interfész
Extreme Digital-nál akadnak jó fej arcok, én úgy mentem be hozzájuk, hogy érdekel a telefon, DE van egy kritérium. kértem, hogy ellenőrizze le, hogy ami ott náluk van raktáron az mikori gyártási dátummal van jelölve. bement, megnézte, megmondta. én nem örültem és annyi. itt az utolsó információ szerint a 2017. 08.-as az utolsó BOE széria feketéből egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Spórolós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mini-ITX
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő