Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
fzoli86
üzenetére
..és az index nem ver bele a karterba?

Fasza kis toknak tűnik, de magamnak nem vennék ilyet, nekem nagyon bejön hogy ennyire karcsú a készülék, úgyhogy most egy MSVII tokot használok, erről pár szó: hibátlan - a fogása baromi jó, a "dörzsis" felületűt rendeltem íbéjről, nagyon szépen illeszkedik mindenhol, és nem vastagította meg nagyon a készüléket.
Viszont, az üvegfóliám, ami a széleinél levegős volt, de nem izgatott, kapott egy kis ütést a bal felső sarokban, aminek hatására üveg"pikkelyek" kezdtek el darabonként leválni, az alatta lévő ragasztós fóliaréteg meg ottmaradt
Érdekes látvány, de működik így is 
Nekem a gyári töltő szépen dolgozik, melegszik ugyan töltéskor, de 2 óra alatt feldobja 100%-ra az aksit hibátlanul...Nem tudom kinek milyen tapasztalata van ezzel. (EUStock rendelés, ahhoz járó töltő)
Az aksiidő amúgy nálam beállt egy stabil 5-6 óra SOT-ra, 25% android rendszer fogyasztás mellett...naggyon sok...cserébe monjduk gördülékeny és gyors a rendszer, a RAM kezelés nem okés....Messenger és Zene zárolva a RAM-ba, és 24 óra üzemidő után 1.3 GB szabad a 3-ból...Valami nem karaj ezzel a MIUI-val (xiaomi.eu fejlesztői 8.6, 7.1.2 alapon)
Feltettem a Google Camera-t, a megfelelő felokosítással (HAL3), és nagyon látványosat javultak a képek, élességben és fénymérésben is sokkal jobb lett az egész. Kiváncsi leszek, hogy a későbbi ROM fejlesztésekkel a Xijaomi fog-e a kamerán dolgozni, vagy a gyárilag elérhető minőség marad, és nem hozzák ki a 100%-ot a kamerából...
-
shifty!
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
Ki fogja ez nőni magát, ha a ROM-ot rendesen megheggesztik az orosok (a kernel source code-okkal a kezükben), lesz itt kánaán. Megcsinálják a LED-es értesítést is többszínűre (hardveresen tudja, cask szoftverrel le van butítva)
Ha az anrdoid rendszer nem fogyasztaná le arányaiban a 25-35%-át a teljes fogyasztásnak, rendben is lenne minden. Valami nem stimmel ott, amúgy valaki vállalkozó szellem letesztelhetné, hogyha nem lépsz be gmail fiókba akkor mennyit fogyaszt a telefon (külső forrásból telepített napi használathoz szükséges appokkal)
-
shifty!
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
Nagyon vegyes felvágott, de én többre számítottam, megmondom őszintén.
Az előző telómhoz képest csillagrendszernyi az előrelépés, a haldokló 2300 mAh-s HTC M7-nél nagyjából egy gyertya is tovább bírta...
Nekem eddig 4.5 óra volt az alja, az egy elég intenzív, GPS-Mobilnet-navigáció nap volt, szóval ebből a szempontból jó.
De volt olyan napom, ahol átlag felhasználás, 5 óra és pukk, sírt töltőért.Most EU Dev 7.1.2 alatt szépen teljesít meglepően jó a RAM kezelés (tegnap indítottam újra, most 25 óra futásidővel 1.6 GB RAM szabad alapállapotban, zene és Messenger rögzítve memóriában), 5-7 óra SOT, vegyes használattal, muzsika, szinkronizálás, mobilnet, telefonálás, Messenger...
Szóval furcsán viselkedik, majd december magasságában kiváncsi leszek a fejlesztések hatására, addigra kb. kiforrja magát a dolog.
-
shifty!
senior tag
válasz
Dave Crank
üzenetére
A 13-as LOS hogyan szuperál?
A 14-est kipróbáltam, de egy nap után visszament a MiuiEu dev 7.1.2, mert nem éreztem az aksi idejét jónak (bár 1 nap után nem igazán lehet megítélni egy új ROMnál, több éves tapasztalat ezt mutatja, de most türelmetlen voltam...) és a grafikus teljesítménye is ótvar volt - értsd: játék alatt laggolt, ahol a miui szépen ment.
A kamera viszont simán hozta a global romos minőséget, sőt, némely helzetben jobbat is lőtt. Ez egyébként érdekes témakör, mert a MIUIEU dev 7.1.2 jobbat lő eddig mindegyiknél. -
shifty!
senior tag
válasz
polgi803
üzenetére
Fejlesztői lehetőségekben vannak az animációk tempója, 3 opció, én mindhármat nullára le szoktam venni.
Valahol van még egy olyan is, hogy rendszeranimációk kikapcsolása, de az nem jut eszembe, hogy hol van eldugva...pedig ma délelőtt találtam meg én is...ennyit a memóriámról, a telefonnak több van mint nekem

-
shifty!
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
Tudom, ezért is említettem meg. Kikapcsolni nem szoktam, munka miatt nem tehetem meg. Mobilnet, wifi estére kikapcsolva, ez alap. Bár elég gyakran lövöldözöm ki a háttérfolyamatokat, az ugye kicsit CPU igényes, lehet le kéne szoknom róla. A helyzet azonban még így is óriási előrelépés a haldolkó aksis HTC M7-hez képest

-
shifty!
senior tag
Én is végre tulaja lettem a múlt héten ennek a kiváló ketyerének

Egyelőre hibátlan, tegnap meg is jött hozzá az SOS átlátszó szilikon tok...amibe, mielőtt behelyeztem volna a telefont, kb 5 perccel az addig hímestojásként kezelt fekete testet végigcsuszikáztattam a beton egy balhere mozdulatsor végén...karcos lett, de nem törött...A teló amúgy hibátlan, az aksiidő nálam intense nyomkodással 5 óra SOT, másfél nap.
A Nougat ROM mennyire stabil? Tegnap ápdételt 8.2.10-re, de azóta mintha lomhább lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Este ROM-olok, pedig megfogadtam hogy egy ideig nem ba**tatom a telefont
Érdekes látvány, de működik így is