Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
4X-en még nem próbáltam, csak 2 Pro-n. Be lehet állítani, hogy egy megadott százalékig töltsön csak. Root kell hozzá.
-
Ájvé
veterán
Ezért írtam, hogy jól védettek elektronikusan, hogy ne tudd tönkre tenni olyan könnyen, különben elég lenne teljesen lemeríteni és dobhatnád is ki.
"Az viszont jó magyar szokás, hogy belekötnek abba, aki tőlük eltérően használ egy eszközt, nem inkább megköszönik, ha hozott valaki, valami számukra új info-t, vagy megcáfolják, de amennyire lehet objektív info alapján."
Ezt nekem írtad? Akkor gondok vannak nálad a szöveg értelmezéssel. -
Ájvé
veterán
Szerintem is mindenki használja ahogy neki tetszik. Alapvetően elég jól védettek ezek elektronikusan, szóval nem olyan könnyű tönkre tenni.
Én csak arra figyelek hogy legkésőbb 4-5%-on töltőre kerüljön, de ha tudom 20% alatt ráteszem. Mivel töltőn hagyom este általában így fullra töltöm, ennyi belefér, nekem biztosan. Lassan 3 éves (Mi 3), de akku idő még mindig jó. -
Domestos
tag
Én a gboarddal szenvedek az autó szóközzel. Nem csúsztatok, hanem pötyögök, de amikor kiválasztok egy javaslatot, akkor nem tudok simán ragot ráírni, mert betűz egy szóközt. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
Swype-ot még nem próbáltam, de jópár más billentyűzet elvérzett már azon, hogy használhatatlan az ajánlója. Lehet, hogy kéne a Swype-nak adnom egy esélyt? Mennyire jó, ha nem akarok csúsztatással írni? -
orso0355
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone Air - almacsutka
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

URAK, az uruk-hai

(Persze nem vagyunk híresek, meg semmi.)