- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
lócitrom #26225 üzenetére
Szerintem a Pie jobban kajálja az akksit - mindegy milyen kernel van alatta. Ettől függetlenül már egész kellemesen elzörög mind a Luis, mind az Official verziója. Az Oreo fejlesztését a Pie miatt kissé hanyagolják is már kb. februártól egyesek, hogy ne mondjam kezd "elavulni" ez a teló fejlesztői szempontból..
Az AEX-et sosem szerettem, most LOS Nightly-n vagyok egy ideje, nem tud annyit mint mondjuk az RR, de elég stabil a legrégebbi Rockstar 5-össel..
Az Arrow-ról is jókat hallani mostanában, a Bliss is sűrűn frissülget, PixelExpereience dettó, olvasd el az XDA-n hogy mik a vélemények, mennyire bug-os, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Warships
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Házimozi haladó szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest