Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vismajor17 #97 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem a gyári rendszere a hdd-ről ment, a nélkül nem is működött a router. Lehetne klónozni ssd-re talán.
Tomato az a router flash memóriáját használja, így megy hdd nélkül is. A Tomato valami linux szerűség, ahogy a gyári rom is, a torrent egy szolgáltatás. Webes felületen keresztül éred el, a fájlokat meg Sambával. Talán Transmission van rajta.
A gyári rendszere is tud torrentezni, csak nem seedel. Legalábbis nekem nem seedelt a szemét, kaptam is bant miatta. -
-
-
-
válasz
Szokenesz #87 üzenetére
smb_v1 miatt kérdem, van-e rá valami frissebb rendszer, mert ez a egy régi protokoll, és az új Win10-ben már alapból nincs is bekapcsolva. Pont ma szívtam vele, hogy vajon mi a bánatért nem látja a "nast"? Ezért. Most így, hogy bekapcsoltam, újra látja az R1D-s vinyót.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
DiceBlade #60 üzenetére
Tomato: normális torrent kliens, nem tölt fel semmit a kínai felhőbe, megy hdd nélkül amit másra lehet használni vagy akár eladni,, az usb-s merevlemezt lekapcsolja ha nem kell, nem kínai minden.
Hátránya, hogy nem elérhető mindenhonnan, (elvileg megoldható, nem próbáltam) meg kell küzdeni a telepítéssel. -
-
Gyári rendszerrel szerintem nem fog elindulni másik hdd-vel, az enyémen csak a piros led világított mikor kivettem belőle. merevlemezről fut a gyári firmware. Tomatoval megy hdd nélkül is.
Gyári rendszerrel másik merevlemezt használni: szerintem klónozni kéne a particiókat ahhoz, hogy működjön. -
-
SSH a hivatalos oldalról: [link]
-
-
-
-
-
Igen, panel volt a tesztkörnyezet, kb 25 konkurens wifi hálózat van folyamatosan. Még a 13-as sávon is van 1, a fene enné meg. 5ghz-en is van 2. Sajnos csak a laptopom támogatja egyelőre ezt a frekvenciát, de abba is bontott wifi kártyát vettem, nem ac-s! Gondolom egy újabb gyorsabb lenne, egyelőre elég ez is.
Összességében elégedett vagyok a routerrel, ennyit pénzt megért, plusz a moddolás öröme
Teljesen jól elvan a Phenom hűtővel, stabilan 72 fokos, 26 fokos szobában.Legalábbis a szekrény tetején ennyit mértem. Egy 8 centis táp ventilátorral megtámogatva le lehet nyomni 50-55 fokra is, csak úgy hangos. Egyelőre passzívan használom, a neten olvasgatva úgy láttam bírja hosszú távon a 80-90 fokot, nem kell vele foglalkozni.
#kenand: a gyári rendszere openwrt alapú, de nem találtam rá hivatalos openwrt-t én se. Aki ért hozzá, biztos meg tudja oldani a dolgot. A ddwrt szerintem jó.
#Don77, #Cifu: szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Külpolitika
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest