Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz <Adamsky> #9525 üzenetére
+1, fent van 10-12 streaming app meg pár alap alkalmazás és tele van az egész, törölhetek, loginolhatok oda vissza, ha mást akarok használni. Még anno volt ez a 8GB-os limit, de azóta nem 40mb egy Netflix se, hanem 100+, ahogy az összes többi is. Cloud gaming ilyen használat mellett álom, mert törölgetni kell valamit miatta.
Szerintem a ram amúgy határeset, elmegy, de hogy fürge legyen a rendszer mindig normálisan be kell zárni az alkalmazásokat, csatornaajánlók kikapcs, rendszeralkalmazások harmada letilt, ami haszontalan és így kb el lehet érni, hogy úgy menjen, mint out of the box a belakás előtt, persze csak ikonokat használva. Plusz 2023, lassan a kenyérpirítóban lesz 2GB, a használhatatlan telefonokban van 4-6GB úgyszintén, ez meg egy értelmesebb eszköz lenne. Hiába értelmetlen sok funkció, én azért szeretném úgy használni a rendszert, hogy ne ilyenekkel kelljen szöszölni. Mintha vennél egy autót és annyira használnád, hogy a garázsban beülsz fél órára, de nem mész ele sehova.
Maga a spec koncepció se mai, mint múltkor is beszéltük, google is 2-3 éve hozta ki, de ő legalább saját magára optimalizál.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest