Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnknownNoob
tag
válasz
Viktor0610 #1122 üzenetére
Teljes felbontású eredeti + szerkesztett
Google DriveAmúgy nem olyan rossz az a gyári kamera app, csak próbálgatni kell a beállításokat, nekem egyedül az élesség beállítás nem tetszik. A legalacsonyabbtól eltérő beállításokon ugyanúgy lágy marad a kép, de a mobilkamerás feeling megjön tőle.
-
UnknownNoob
tag
válasz
Roland861010 #1116 üzenetére
Azt a rohadt
Úgy néz ki mintha valami 10 éves mobillal készültek volna.Nekem ilyeneket nem csinál, de sokan írták hogy a magas szaturációt nem bírja. Majd megpróbálok én is valami virágos macrót, bár nekünk nincs a kertben virág.
-
UnknownNoob
tag
-
UnknownNoob
tag
Nem vágom technikailag hogy működik az NFC-s fizetés de nem tudom elképzelni úgy, hogy ne legyen megnövekedett biztonsági kockázata a kp vagy kártyához képest. Okostelefonnál soha nem tudhatja az ember, hogy pontosan mi történik a háttérben amikor a kezelőfelületen történik valami. Épp ezért a pénzügyek ne okos eszközökkel történjenek. Lehet, hogy velem van a baj, én pl internetbankba is csak otthoni géppel (vezetékes internetkapcsolat) merek belépni és minden hó elején kiveszem a bankból a pénzt
-
UnknownNoob
tag
Nem. BT és USB-n tiszta. Nem recsek, nem pulzás, sőt egész kellemes a sistergés. Valszeg a fejhallgató erősítő csinálja, nem hiszem hogy frissítéssel meg lehetne oldani. 250 ohmos fejhallgatón már nem hallom, de alacsony impedanciájú, rendkívül érzékegy IEMekkel elég gáz lehet.
Szerkesztés: Beyer Amironon is hallom de nagyon halk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Külpolitika
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest