Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
ShadowX #9562 üzenetére
Érdekes gondolatvitelem támadt: akik vesznek egy jó Xiaomit MIUI-al, azok egy része, egyszerűen nem akarja befogadni a rendszert rajta, ezért rak fel rá mindent, amit lehet, hogy, egyszerűbb, nyersebb androidot kapjon; aki megveszi ezt a telefont MIUI után, az pedig néha visszakívánja a heti babrálgatást, mert az alap android túl jó lett, mint az IOS vagy a Windows Phone rendszere (az elején).
Én örülnék neki ha a Google is eljutna arra a szintre (és ezt meg lehetne beszélni a gyártókkal is), hogy a készülékeikre kiadott verziók ritkán frissüljenek de akkor maradjanak ilyen stabil állapotban, akár évekig.
Bár ugye a fejlődés megállna (azt ugye senki nem szeretné) de én úgy érzem, ez a hardver. nekem, egy kézi készüléktől már elég, ezen az áron. Egyszerűen nem tudom több dologra használni a készüléket.....na jó ha esetleg el tudna helyettem mosogatni, akkor már tényleg fullos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest