Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real_Necro #7891 üzenetére
Az a baj ezzel a lufival, hogy sok helyen eláll a telefontól, szerintem emiatt könnyen bemegy az üveg alá a piszok, és undorítóan fog kinézni 1 hét után. Legalábbis youtube-on fenn lévő videóból nekem ez jött le.
Én most ezt rendeltem meg, ami valamennyire keménynek tűnik ránézésre, talán még értelmesen is fog kinézni a telefonon...
Viktor0610:
Egyébként meg nem értem hogy miért kell erőltetni a fém burkolatot ha nem sikerül normálisra legyártani. A nokia / MS féle műanyag (polikarbonát) telók sokkal strapabíróbbak voltak ennél. Utoljára xperia Z ultrát sikerült meghajlítnom kicsit, de azon sem maradt maradandó nyom.
MS-ből a lumia 640 az kb ugyanilyen széles volt, de kicsit rövidebb talán, a 950XL pedig nagyobb. Egyiken sem volt semmi tok, sőt utóbbit gagyi kínai színes hátlappal használtam, és egyik sem hajlott meg soha úgy hogy az bármi sérülést okozott volna rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest