- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Ma reggel jött OTA frissítés. Stable 12.0.2.0.
-
Zsolt112
tag
Sziasztok!
Tacsilaci: nekem is ilyen.
Viszont én is kérdeznék. Gyári EEA 12.0.1.0.
Megnéznétek hogy nektek is eltűnt a beállítások/megjelenítés/betűméret alól az M betűméret?
Olyanok vannak nekem hogy xxs, xs, s, l, xl, xxl.
Pont az M hiányzik amit eddig használtam. Az L már túl nagy lelógnak a betűk például az időkép widgetről, az S meg picit kenyelmetlen nekem.
Akinek EEA van megnézné hogy nála is így vannak e? Plusz EU romon is érdekelne hogy ott van M betűméret vagy ott is ezek vannak amiket felsoroltam. -
Roland0224
senior tag
válasz
JoeCockBill #8295 üzenetére
Igen nekem is
Lehet azzal lesz összefüggésben -
JoeCockBill
senior tag
válasz
Roland0224 #8294 üzenetére
nekem rom csere/frissítés után pár napig szar, aztán magától megjavul
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #7195 üzenetére
Innentől lefele lévő kommenteket nézzétek esetleg gmail problémával. Nekem is volt nem tudom miket állítgattam de megjavult
Hátha valamelyik segít
Vagy ha nagyon nincs más gyári email app -
Roland0224
senior tag
válasz
ganjamamma #8281 üzenetére
Smst én első nap cseréltem arra
Nekem jobban tetszik. Plusz lehet ingyen is smst írni ha az illetőnek az az app van -
ganjamamma
csendes tag
válasz
szabolcs5757 #8277 üzenetére
Nem nagy kunszt a nyitás sem meg a twrp felrakás sem, és hidd el jobban jársz egy eus rommal mint a gyárival. Ki tudja azok mikor cserélik a tárcsázó és az sms apoot a google féle vacakra(ha eddig nem tették meg).
-
juve600
nagyúr
válasz
ganjamamma #8278 üzenetére
akkor most tegyél kivételt mert jelenleg az EU stabil jobb mint az utolsó dev
-
szabolcs5757
csendes tag
Az összefogaló ötös pontjában lévő bootloader nyitás nélkül telepíthető ROM minden esetben érvényes? Mint itt írtam [link] , valami vodafonos romot töltött le a telefon kapásból és emiatt gondolom esélytelen a későbbi frissítés, amíg a vodafone nem alkot valamit. (most is áprilisi biztonsági csomagon vagyok). A rendszerfrissítés menüben a frissítőcsomag kiválasztása téma nem működik ("Couldn't verify. Looks like current ROM's network carrier type is different from that in the recovery package. Please download the correct ROM from MIUI forum")
Sajnos több órás olvasás után se lettem szakértő ebben a bootloader, TWRP stb témában, így nem is szívesen vágnék bele, ha egy mód van rá.
Mellesleg ezek garancia vesztős megoldások?
Köszi annak, aki tud valami okosságot mondani erre! -
juve600
nagyúr
válasz
Roland0224 #8273 üzenetére
Minek mennél vissza egy fapados romra ?
Xiaomi EU stable 12 tökéletes -
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Aki most frissített Miui 12 EEA-ra annak van föld szuper háttérkép?
Vagy csak nálam nincs? Lehet hogy factory reset kell? Köszönöm ha valaki megnézi!
-
Roland0224
senior tag
Xiaomi.eu-ról hogyan tudok visszamenni EEA-ra?
-
stigma
addikt
válasz
hroberto #8265 üzenetére
Akkor itt van mindkét link , 2 legyet egy csapásra :
MIUI 12 stable EEA and GlobalMár töltötöm is le, de eddig EEA-t ahsználtam, szerintem most is az lesza nyerő.
Köszi, hogy szóltál. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok nekem is megérkezett EEA-ra a 12Miui! A kérdésem az volna, hogy a szuper háttérkép ha még keresem ott van a föld is, de nem tudja letölteni, a Mars alapból be állt de arra meg azt írja frissítés de az sem működik! Azt írja ki ha rábökök hogy a frissítés sikertelen! Ez mindenkinek ilyen?
-
juve600
nagyúr
válasz
Roland0224 #8262 üzenetére
STABIL jobb,próbáltam az új bétát is
-
Roland0224
senior tag
Mi a különbség xiaomi.eu stabil és eu béta között?
Mm tudom ,hogy a beta hetente frissül
De jelenleg bugok szempontjából Miui12-n? -
juve600
nagyúr
sziasztok
ismerősnem a 11.0.9.0 ás EEA rom van fent,hogyan tudná feltenni rá ezt a miui12-es romot ?
And here for the european global stable beta V12.0.9.0: https://bigota.d.miui.com/V12.0.0.9....f1670_10.0.zip
nem tud twrp-t feltenni sem
-
stigma
addikt
válasz
juve600 #8255 üzenetére
Hi, elhamarkodtam a kijelentésem
Reggel 30 perc alatt 3 külön appom FC-t, igaz reboot nem volt.
Viszont a Bluetooth fülesem is elkezdett ,,szaggatni/recsegni" zenehallgatás közben szóval ahogy lesz időm feldobok egy másik ROM-otMIUI 12 stable hónap végén lesz?
Mi most az ajánlott rom? -
HawerKing
őstag
Aki esetleg kiváncsi a MIUI 12 re és még nemlátta itt egy jó magyar bemutató.
[link] -
szabolcs5757
csendes tag
Én a múlt héten vettem a telefont és a dobozból kivéve fel is ajánlotta a frissítést, ami ez volt: 11.0.6.0(QFAEUVF). Tökéletesen működik meg minden, de ahogy néztem, a végén a VF valamilyen vodafonos romra utal. Lehet ebből bármi bajom telenorosként?
-
ginola
addikt
MIUI Alapú custom ROM-ok közül mi ajánlott?
juve600, neked pl. mi jött be és honnan tölthető le?
Mondjuk nekem 9 Lite-om van. -
Nangoo85
csendes tag
válasz
HawerKing #8243 üzenetére
Mindkettőtöknek az aktuálisan legfrissebb verzió van telepítve, csak másik builddel jött ki a teló.
Egyik gondolom kínából lett rendelve, másikat esetleg itthoni boltból vettétek.@manokaki
11.0.9.0 -> Eu stable (EEA)
11.0.6.0 -> Global stableNekem a Mi8 jött global stable-lel, amit kínából rendeltem.
Mi9-et itthonról vettem, EEA ROM volt rajta alapból. (Persze, persze, minden Kínából jön, sőt, ami nem kínai, az hamisított.)
-
Nangoo85
csendes tag
válasz
manokaki #8236 üzenetére
Annyit jelent, hogy a tiéd egy frissebb verzió. Hivatalos xiaomi stabil eu verzió.
QFAEUXM, ahol Q az android 10-et, FA a készülék típust jelenti (Mi9), EU az európai verziót, XM pedig, hogy a Xiaomi hivatalos verziót jelenti.
Ez le van írva fent a fórum összefoglalóban. -
manokaki
addikt
válasz
adamfriday #8237 üzenetére
A fotot a Rom miatt tettem fel nem a Volte miatt ! A VolTe-t ki majd ujra bekapcsolatattam a telekom-mal és utána jó lett , nem látszik , de abhivás kapcsolás felgyorsult !
-
Nangoo85
csendes tag
válasz
HawerKing #8230 üzenetére
Hagyd a picsába, vegyél 3k-ért egy jó Samsung-ot, vagy almást!
Ahhoz nem kell sem olvasni tudni, sem mókolni, semmit.
Ha olyanod van, simán elfogadják, hogy nem vagy képes elolvasni még a fórumnyitó szöveget sem, nemhogy néhány oldalt visszaolvasni a fórumban, netalán a keresőt használni, s csak utána kérdezni pökhendi módon. -
manokaki
addikt
Na most akkor senki Telekomos nem tud fotot felrakni amin látszik a Volte felirat a 4G+ helyett ??
-
baitsee23
őstag
válasz
szabolcs5757 #8227 üzenetére
Ne hagyd magad! Én is telenoros vagyok. Hívd őket többször, mert mindig más veszi fel. Nekem is a második forma aktiválta.
-
brd
nagyúr
válasz
adamfriday #8207 üzenetére
Ezt valaki hozzáértő tegye már rendbe kérem bennem, mert mindenhol ezt olvasom, de én pl. egy LGG4-gyel és Mate9-cel néha tudtam beszélgetés közben netezni és az írtak alapján nem értem, hogyan, mert eddig biztosan nem volt rajtuk bekapcsolva VoLTE, mivel a Mate9-en a build.prop-ot kell átírni hozzá, hogy egyáltalán megjelenjen a menüpont, amivel be lehet kapcsolni (az LGG4 meg tán' nem is tudta). Elképzelhető esetleg, hogy 3G/2G-n volt éppen a telefon, amikor működött ilyenkor a beszélgetés melletti netezés és ott ez megy?
-
szabolcs5757
csendes tag
Én most megkerestem VoLTE ügyben az (online) ügyfélszolgálatot a Telenornál, és azt mondták, hogy Xiaomi Mi 9 esetén felejtős egyelőre, és nem is tudtak pontosabbat mondani, hogy mikor lesz elérhető a dolog. Jelenleg folynak az egyeztetések...
Tulajdonképpen ezzel magyarázták a tiltást:
"...Fontos figyelembe venni, hogy ha a gyártó nem teszteli a funkciót a Telenoros hálózaton és alakítja ki a megfelelő támogatását, az olyan komoly működésbeli problémákat okozhat, minthogy a rövidszámok nem hívhatóak VoLTE-n, ami például a segélyhívást akadályozhatja. Így a jelenleg támogatással nem rendelkező készülékekben használt előfizetéseken VoLTE tiltást tartunk fenn..."Talán majd egyszer...
-
HawerKing
őstag
Na mostmár csak arra kellene egy megoldás hogy a böngészőből tudjak képeket tallózni a galériámból a feltöltéshez (pl ide a fórumra) A google chrome lefagy mikor a tallózásra nyomok a gyári böngésző pedig a kamerát inditja el a galéria helyett. Ti hogy csináljátok?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
adamfriday #8221 üzenetére
Karavik írta régebben, hogy valami frissítéssel kivették a statusbarról az ikont, de háttérben meg megy.
-
HawerKing
őstag
naaaa. Azt mondjátok már meg légyszi hogy csináljam hogy müködjön
-
manokaki
addikt
Telekomnál kiirja a VolTe-t az Mi 9 ??
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
HawerKing #8208 üzenetére
Már ne haragudj, de ez nem a telefon hibája, mivel már az őskori kínai telefonok is tudtak VoLTE-t... a hibát a szolgáltatódnál keresd, aki előnyben részesíti állandóan a Samsung és Apple termékeit, amin alapból aktiválva van a szolgáltatás
Ha felhívod őket, akkor mondd, hogy aktiválják a készülékedre, mert számodra ez diszkrimináció a többi userrel szemben.
A szolgáltató látja, hogy milyen készülékkel lépsz fel a hálózatra, és aszerint tiltja van engedélyezi a VoLTE-t.Egyébként, ha beírod a keresőbe, sokszor volt erről szó, hogy hogyan kell eljárni.
-
HawerKing
őstag
válasz
adamfriday #8207 üzenetére
Hát én galaxy S9et használtam ezelőtt szon hivás közben is müködött a mobilnet.... Ezrn a szaron nem müködik... Percen a földhöz vágom, sok androidos trlóm volt de eddig ilyet még nemb..tam
ha pl belemerulok az ugatasba s dumàlok 1 órát skkor puff az online elérhetőségrm közbe halott?? Wtf van
-
HawerKing
őstag
Na azt mondjátok meg nekrm , hogy ha telefonálok akkor miért nincs mobil internet közben?????
-
Criminal017
őstag
Legfrissebb Xiaomi.eu weekly elérhető, OTA-n is.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #8202 üzenetére
A sötét mód beállítésainál ki tudod kapcsolni.
-
alex devil
senior tag
Felpattintottam a stable 12-t.
A háttérképek a home és a lockscreenen is sötétebbek letteknálatok is? Vmi megoldás van, hogy ne sötétítse el a hátteret?
-
brd
nagyúr
válasz
HawerKing #8200 üzenetére
Akkor az adb shell pm disable-user --user 0 <csomag név> nem működik a gyári szaroknál?
(Azért óvatosan, ha működik, nem tudom, le lehet-e olyat tiltani, aminek a hiányában nem bootol a telefon, ez esetben jó eséllyel ROM telepítés/adatok elvesztése lesz a vége nyitott bootloader hiányában.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest