Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Korrekt cucc. A telepért kár, a többi nagyon jó.
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Mehetett volna bele 4000 mah is. Akkor úgy bírná mint a pocok.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #17 üzenetére
Nem eszi meg, nézd meg a gsmarena aksi teszteket a 2 készülékeől. Egyébként sem igaz, hogy az amoled kevesebbet fogyaszt. A megjelenített tartalomtól függ, hogy melyik eszik többet. Üzemidőben jobb a pocok, nagyon kijön a nagyobb telep előnye. Minden másban a mi8 jobb, kivéve persze a soc meg a tárhely/ram.
-
joey04
titán
Volt ma a kezemben egy ilyen készülék. Eddig is jó vételnek tartottam, de élőben kipróbálva még jobb benyomást tett rám. A kijelző nagyon szép (nem azért mert AMOLED, van nagyon szép IPS is, meg kevésbé szép AMOLED is, pl a Huawei-ben), a rendszer nagyon szépen pörög, a kamera nagyon jó, az anyagminőség ha nem is hibátlan, de nem hat olyan bóvlinak mint mondjuk a pocok, szóval nagyon egyben van a készülék. Negatívumnak az IP védelem hiányát, a nem 4000 mah telepet tudnám felhozni. Tudom, így is jó az üzemidő, de azért a Xiaomi arról volt híres, hogy böszme nagy akkut tesz a készülékeibe, ezzel lepipálva a jóval drágább készülékeket is. Hát itt most a p20 pro-t, meg a Note 9-et nem pipálja le. Nem rossz, de nem is emelkedik úgy ki, ahogy azt az ember elvárná a márkától. Ami még nem tetszett, az a gesztusvezérlés. Sokszor nem azt csinálta amit szerettem volna, az egész nem volt annyira intuitív, mint amennyire pl az iPhone X-en volt, amikor kipróbáltam. Ott percek alatt megszoktam és megszerettem az új kezelést, itt nem. De ezektől függetlenül ez most nagyon jó ajánlat, és bár nem mindenben, de a legtöbb dologban egyenlő a nála jóval drágább csúcskészülékekkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Horgász topik
- Mozgásban a Titan Quest II
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest