Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
olyan hülye összehasonlítás hogy ez az átalakítosdi ez akkor volt divat amikor minden gyártónak saját csatlakozója volt, és a headsetek anno normálisabbak nyilván, fél úton szétszedhetőek voltak és ott volt a 3.5 jack.. .. csati... és tapsultunk neki hogy dejó átalkitó van hozzá hurrá. Majd végre ezt elhagyták egységesítve lett 3.5 aljzat és nem kellet az a rohadék átalakító hanem olyan fülesed volt ami szimpi.. erre most megint átalakító kell +1 aljzat +1 rész ahol kontaktos lehet megtörhet a kábel, és megint tapsolsz hozzá ..
+egy grabanc amit pénzért vehetsz ha beszarik . -
Kampó
senior tag
A jack elhagyása szerintem nem hátrány, mivel van a telefonhoz átalakító (előbb-utóbb úgyis mindenhol elhagyják),
Azért az gáz hogy a kb 10éves nokia 5800 xpress musicon is volt.. szerintem ez nem elörelépés hanem visszafejlődés...
A leg elterjetebb csatlakozó ha audióról van szó.... Átalakito meg ha tönkremegy vehetsz másikat.. Jack en más a kiosztás batyhatod az adaptert.. -
Kampó
senior tag
kár hogy ugyan úgy néz ki mint mostanában akármelyik telefon akármelyik gyártótól...
kezd unalmas lenni ez a 18:9 es belógó szigetes stílus... meg a hátlap is ugyan az ezért kár designer csapatot fizetni Jelenleg is xiaomim van szeretem is korrekt gépek de ennyire egy kaptafára gyártani mindent márkától függetlenül...

Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kezd unalmas lenni ez a 18:9 es belógó szigetes stílus... meg a hátlap is ugyan az ezért kár designer csapatot fizetni Jelenleg is xiaomim van szeretem is korrekt gépek de ennyire egy kaptafára gyártani mindent márkától függetlenül...