- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
voncci #17979 üzenetére
Szia!
Ez a telefon minden tesztben az aksira kapta a legkevesebb pontot. Minden tesztben legyen magyar vagy külföldi ki hangsúlyozzák, hogy a kis kapacitás miatt NEM egy SOT bajnok!
Én nem tudom te ezt hol olvastad, bár itt a topikban is volt pár SOT huszár, de mégis végül kiderült szerintem, hogy agyon van optimalizálva minden. Ennek meg sok értelmét nem látom. Azért van, hogy használd, ha megtudsz tölteni nincs kérdés. Egy power bank se egy vagyon már.
Persze ha valaki gyárba dolgozik és ezen hallgat zenét az vagy unalmában folyamatosan nyokodja kevés térerő mellett akkor nehéz tölteni
Másik dolog a használat milyensége.. ha csak videó tovább tart, ha meg game akkor értelem szerüen kevesebbig...
Egy szó mint száz ez a telefon nem az akkumlátoráról híres nah
-
-
Smiro
senior tag
válasz
voncci #17991 üzenetére
Mielőtt megvetted kellett volna érdeklődni... Egyébként rövid idő alatt fel lehet pumpálni áramról ugye. Na meg van power bank is, ha erdőben, vagy sivatagban - nem írom, hogy dolgozol, mert ha dolgozol, gondolom nem nyomkodod a telefonod - lesed a képernyőt. Ha meg az a munkád, hogy a telefon képernyőt használd, gondolom van 230 is a közelben. De jó, hogy emiatt panaszkodsz, mert így legalább tudom, hogy mennyi sokkal jobb üzemidős telefon van, ami speciel nem igazán érdekel. Ez a telefon még mindig toppon van, úgy gondolom. Próbáld az előnyeit is figyelni, mintsem fikázással berobbanni a közéletbe. Engem nem győztél meg, hogy nem jó a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest